5. marraskuuta 2015

Heitteillä

IMG_20151105_0007
Pakko se on myöntää, että tämä blogi aivan heitteillä.

Vitsit, kun vuorokaudessa olisi enemmän tunteja!

Olen kuluttanut tuntini viikon varrella moneen tärkeään juttuun, moneen arkiseen ja moneen todella vähäpätöiseen juttuun. Ehkä kaikista älyttömin asia oli ryhtyä rymsteeraamaan, kun jonkinlainen kaaos (ainakin aikataulullinen) on kuitenkin koko ajan menossa. Ja rymsteeraus ei tiettävästi yleensä jää ihan pieneksi hommaksi, vaan se leviää käsiin, kuin huomaamatta. Tämä rymsteeraus ei kyllä levinnyt huomaamatta...tiesin sen heti alusta asti, kuinka laaja se on. Käytännössä koko olohuone ja välihuone heittivät volttia. Mieskin meinasi tiputtaa leukansa lattiaan, kun tuli eilen töistä kotiin. Hän tiesi, että fiksailen paikkoja mutta tällaista ei sitten kai koskaan aikaisemmin ollut tapahtunut. Enkä tiedä oliko edes viisas ratkaisu, aika näyttää.

Tänäpäinen taas on ollut kaikin tavoin täysin toimeton. Pikkusisko oli jotenkin outo aamusta asti ja roikkui vaan koko ajan sylissäni. Oli väsynyt eikä jaksanut puuhata, muttei myöskään saanut nukuttua. Jossain kohtaa iltapäivää tajusin kokeilla tytöltä kuumetta. Meillä ei juuri sairasteta, joten olin aivan ihmeissäni, kun mittarin lukema vaan nousi ja nousi.
IMG_20151105_0003
Sain viime viikonloppuna kehittettyä itse ensimmäisen filmini ja tässä on kaksi kuvaa kyseisestä setistä. Rakastan tuota filmin rakeisuutta ja utua. Pidän myös siitä, että lapset ovat aivan erilaisia filmikameran edessä, kuin digikameran edessä. En tiedä olenko vaan niin hidas säätöjen ja tarkennuksen kanssa, että tytöt unohtavat läsnäoloni ja puuhaavat omia juttujaan kaikessa rauhassa. Tarkoitus on jatkaa filmikuvausta säännöllisesti ja ikuistaa pieniä hetkiä lasten maailmasta mustavalkofilmille.

Olikohan mulla muuta...heitteillä ollaan, katsotaan milloin saan taas narusta kiinni...vaikka sitten väli- tai olohuoneen merkeissä.

Palataan!

14 kommenttia:

 1. Minä nimitän tuota sijaistoiminnoksi, joka joskus leviää käsiin tai sitten tuo toivottua piristystä ja vaihtelua. Into iskee silloin kun se olisi vähiten järkevää. 😁 Uteliaana odotan rymsteerauksen tulosta! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin juuri silloin, kun se on vähiten järkevää! En tajua miksen edes miettinyt hommaa loppuun asti :D Onneksi homma on kuitenkin hallinnassa eikä siis aivan levällään...vaihtelua se ainakin on...toivottavasti se aiheuttaa myös piristystä jossain vaiheessa ;)

   Poista
  2. Ole vaan ylpeä itsestäsi että saat niin paljon aikaiseksi. Hauska sana tuo rymsteeraus, en ole ennen sitä kuullutkaan. Mukavaa viikonloppua, muistahan levätäkin.

   Poista
  3. Kiitos Anneli! Samoin sinulle mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Vau miten upea tuo vika kuva. Tunnelma on käsinkosketeltava. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo filmi itsessään tuo kuviin kyllä jotain sellaista, mitä ei digikuviin saa. Kiitos Sari :)

   Poista
 3. Ihanat kuvat!!
  Ja bloggaajana niiiiin samoissa tunnelmissa! Toivotaan yhdessä päiviin lisää tunteja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna! Jos yhteisanomuksella menisi asia läpi lisätunneista ;)

   Poista
 4. Samaa saamattomuutta on ollut ilmassa, oman blogin suhteen, ja ihan oikea aikapulakin. Lopulta, kun olisi hetki aikaa istahtaa ja päivitellä kuulumisia, ei oikein tiedä mistä sitä alottaisi ja mihin lopettaisi.

  Kaunis tunnelma kuvissa! Hyvä idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samalta tuntuu minustakin, ettei lopulta edes tiedä enää mitä kirjoittaisi. Olen huomannut, että itselläni siinä kohtaa toimii parhaiten se, että kirjoittaa ihan mitä tahansa, siitä on helpompi jatkaa sitten seuraavalla kerralla :)

   Poista
 5. Mielenkiintoista, opin uuden sanan! :) Rymsteeraus! Minä aina möbleeraan :) Aivan ihanat,tunnelmalliset kuvat! Pikkusiskolle paranemisia ja äiteelle jaksamisia!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mirjam-Matilda <3 Vielä täällä ollaan toipilaina mutta ehkä tämä tästä viikonlopun aikana taittuu paremmaksi :)

   Poista
 6. Huh, täällä samalaisia hommia on viikon varrella harrastettu.
  Yksi isohko uusi (vanha) kaappi kun tuli, se pisti olohuoneen niin sekaisin ja ennekuin löytyy
  itselle tyydyttävä ratkaisu, pitää nukkua pari yötä.
  On tää rankkaa:)
  Ihanaa viikonloppua, täällä odotellaan leivinuuni lämmitys päivitystä:)-Hellen-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, vanha kaappi kuulostaa ihanalta! Rakastan vanhoja kaappeja, ne ovat aina niin hienoja!

   Kiitos samoin, ihanaa viikonloppua myös inulle Hellen! Seuraavaksi, kun meillä paistetaan pitsaa leivinuunissa, otan kameran käteen!!!! :)

   Poista