25. marraskuuta 2015

Tämä tuli nyt vähän yllättäen

IMG_1890
Vielä viikonloppuna taisin vastata joulunviettotiedusteluihin "ai niin, se joulukin on tulossa" ja fiiliksestä joulun suhteen ei ollut tietoakaan. Olin oikeastaan melkein varma, että joulu pyyhältää meidän ohi ilman, että edes huomataan koko tapausta. Ajatukset ovat sen verran työasioissa parhaillaan, ettei joululle ole montaa ajatusta tullut annettua...sen vuoksi varmaan se fiiliskin on ollut kateissa. Eikä siinä mitään, en tarvitsekaan mitään kuukausien mittaista fiilistelyä. Fiilis tulee, jos on tullakseen.
IMG_1888
Hassua, että se fiilis voikin syttyä sitten ihan itsestään ja yllättäen. Se oli nimittäin yksi ilta, ehkä sunnuntai... lapset olivat jo nukkumassa, kello oli paljon, keittiössä oli lämmintä puuhellan ansiosta ja hain kaapista yhden piparin (olisin ottanut suklaata, muttei löytynyt!). Ja siinä hetkessä tunsin pienen pienen lämpöisen fiiliksen ja joulu supisi jotain mun korvaan.

Joulu yllätti seuraavaksi postilaatikolla. Lehden kannessa oli maistuvan näköisiä jouluherkkuja ja kun tajusin, että meillä voidaan syödä tänä jouluna IHAN mitä vain, aloin listata mieleeni monen monta herkkua, joista ollaan viimeiset joulut jouduttu luopumaan.

Seuraavaksi löysin itseni keittiön ikkunalta ripustamasta tähteä ikkunaan ja heti sen jälkeen saarekkeelle ilmestyi pari hyasinttia. Että kyllä se nyt kovin siltä vaikuttaa, että olisi kuitenkin meillekin tulossa. Joulu, fiiliksineen päivineen <3

8 kommenttia:

 1. Ihana pieni kertomus joulun hiippailusta luoksesi. Jopa supisi jotain korvaasi. <3 Kaksi kuvaasikin täydentävät vaatimattomalla kauneudellaan kertomusta suloisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No supisi tosiaan...niin hiljaa, etten meinannut millään saada selvää ;) Meillä joulu on kuvien kaltainen, hyvin vaatimaton. Tuoksut, rauha ja lämpö ovat joulun tärkeimmät koristukset <3

   Poista
 2. Ah, ihana kuvaus joulufiiliksestä! Kuvista se suorastaan huokuu... ❤️

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa mukavalta ja kuvat täydentävät hienosti tekstiä. Ihania joulun valmisteluhetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli! Samoin sinulle, ihanaa tunnelmointia ja mukavia joulun valmisteluhetkiä :)

   Poista