6. marraskuuta 2015

Välihuoneessa tänään

IMG_1141
Eilen kerroin, että laitoin huushollin hyrskyn myrskyn kun välihuone ja olohuone saivat kyytiä. Vielä en ole ihan varma, oliko rymsteeraus yhtään hyvä päätös mutta ajan kanssa sen näkee, toimiiko homma näin.

Keittiön ovelta välihuoneeseen.
IMG_1150
Eli jälleen (noin sadennen kerran) näette kuvia mun työpisteestä, tällä kertaa vain välihuoneessa. Aikaisemmin se oli olohuoneessa mutta olen jo pidempään kaipaillut töille ihan omaa huonetta. Välihuone on eteisen, keittiön ja olohuoneen välissä, joten töitä ei kyllä pakoon pääse mutta kuvittelisin työpisteen toimivan silti kivasti omassa huoneessaan. 
IMG_1149
Olohuoneesta välihuoneeseen päin. Suljetun oven takana on eteinen ja portaat vintille.
IMG_1158
Ikkunaa vasten oleva työpöytä tuntuu tilavammalta, kuin aikaisemmin olohuoneessa ollessaan, jolloin sen edessä ja takana oli vapaata tilaa.

Vanha ovi on mielestäni kaunis työpöytänä mutta sen syvennykset ovat hiukan epäkäytännölliset ja olenkin jo tovin tiiraillut Torista sopivan kokoista lasilevyä pöydän päälle.
IMG_1154
Laatikoista ja koreista löytyy monenlaista työhön ja valokuvaukseen liittyvää.
IMG_1168
Esittelenpä tässä samalla uuden logoni, joka on todella lahjakkaan Petran suunnittelema. Annoin hänelle aika vapaat kädet toteutukseen. Toivoin kalligrafiaa, jotain vesivärillä maalattua sekä raikkaita värejä. Ja sain jotain aivan täydellisesti itselleni sopivaa, nimittäin omenankukkia <3 Samainen kalligrafia löytyy muuten myös valokuvaussivustoltani sekä valokuvaus fb-sivuilta.
IMG_1174
Petran Willow Visuals-yritys tekee erilaisia grafiikoita muun muassa logoja sekä kutsu- ja kiitoskortteja. Ne tehdään käsityönä, yksilöllisesti jokaisen asiakkaan toiveiden mukaan. Grafiikoiden lisäksi Petra myös valokuvaa. Suosittelen lämpimästi tutustumaan (linkki sivuille)! Todella, todella lahjakas nainen!
IMG_1157
Poikettiin muuten pikkusiskon kanssa pikaisesti kukkakaupassa hakemassa viikonloppukukkia piristämään flunssan ja kuumeen täyttämää arkea. Ja saatiin kyllä mitä ihaninta palvelua. Se on uskomatonta miten pienellä palvelusta saa ihan ykkösluokkaista. Hymy ja tervehdys suoraan ovelta, mitä seurasi vielä kysymys "kuinka voisin auttaa?". Kukkakaupan täti pakkasi pikkusiskollekin muutaman oman neilikan oksan samaan pakettiin oman kimppuni kanssa ja samalla jutteli tytölle mukavia <3 Lopuksi vielä huikkasi tytölle "nähdään taas!" Pikkuinen ihan loisti onnesta ja äiti myös. Pikkusisko vielä päikkäreiden jälkeenkin kertasi kukkakaupan tädin puheita ja isosiskokin sai kuulla eskarin jälkeen, mitä täti oli jutellut :)

Nyt toivottelen teille mukavaa viikonloppua <3

16 kommenttia:

  1. Näistä kuvista iski mullekin rymsteerausvimma😊 Ihania näkymiä, varsinkin tuo missä näkyy ovi ja sininen tuoli.
    Ystävällinen palvelu voi oikeasti pelastaa jonkun päivän❤
    Ihaninta viikonloppua Anna🌻

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla Nalle! Ovi ja sininen tuoli on itsellenikin se mieluisin näkymä :)

      Kiitos samoin, ihaninta viikonloppua myös sinulle Nalle <3

      Poista
  2. Ihanan valoisia kuvia ja tuo sininen tuoli on oikea namu...olen nähnyt,että ovipöydän päälle on laitettu vanha lasinen saunanovi...löytysköhän niitä helposti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sininen tuoli on muuten myös yksi Tori-löytö! Tai tuoleja on kaksi ja ne kulkevat meillä nimellä prinsessatuoli, toinen on isosiskon huoneessa ;)

      Kiitos vinkistä, eipä tullut itselleni mieleenkään! Pitääkin alkaa kuikuilemaan lasisen saunanoven perään, jos sopiva osuisi kohdalle :)

      Poista
  3. Kauniiksi olet rymsteerannut!! Ja logo on ihastuttava! Nykypäivänä aidon ja ystävällisen asiakaspalvelun kyllä muistaa ja jalat vievät takaisin sen luo.Se on niin pienestä kiinni se ihmisen aito huomioiminen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mirjam-Matilda! Olen itsekin tyytyväinen logoon ja kiitos siitä kuuluu tietysti Petralle! Kyllä sen hyvän asiakaspalvelun muistaa, melkein jo heti huomenna tekisi mieli mennä uudestaan kukkakauppaan, kun siellä oli niin mukavaa :)

      Poista
  4. Kauniilta näyttää. On rymsteeraus kannattanut. Ihanaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anneli :) Ihanaa viikonloppua sinullekin!

      Poista
  5. Kaunista... ja niin seesteistä. Mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Frida <3 Mukavaa viikonloppua sullekin ja hei, viikon päästä nähdään taas :)

      Poista
  6. Kiva postaus ja ihania kuvia! :)

    VastaaPoista
  7. Logo on aivan hurmaavan kaunis, niinkuin kuvasikin. Mutta niinhän ne aina ovat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kristiina <3 Logo on kyllä ihastuttava, siitä suuri kiitos Petralle :)

      Poista