1. marraskuuta 2015

Huh mikä viikko

lambi-5
Yhteistyössä Lambi. Kuvissa näkyvät pehmopaperittuotteet saatu Lambilta.

Voi hyvänen aika mikä viikko on jälleen takana. Noin sata kivaa juttua meneillään ja niitä tulee vain lisää ja lisää. Olen super innoissani (kirjoitanko näin oikeasti jokaiseen postaukseen!?Yrittäkää kestää) :)
lambi-6
On taas kuvattu, editoitu, tavattu työpalaverin merkeissä, suunniteltu... Ja vitsit, mistä olen kaikista eniten innoissani? Kehitin viikonloppuna ensimmäisen mustavalkofilmini ihan itse, ihan omassa pienessä pimiössäni...ja se onnistui!!! Siis sanoinko jo, että olen to-del-la innoissani :)
lambi-4
Kaikki viikosta liienneet minuutit on käytetty työhön, ihan jokainen. Ja vaikka olenkin innoissani ja vaikka tämä on juuri sitä mitä haluan 100% prosenttisesti, niin huomaan, että tässä alkaa tulla raja vastaan. Jo monta päivää on ollut ollut vähän flunssainen olo ja tuntuu, ettei aika vaan millään riitä...tiedän, pitäisi nauttia enemmän inkivääriä ja muita sen kaltaisia supereita...ja hiukan vähemmän kahvia (ja töitä).
lambi-3
Asiaan on onneksi tulossa iso helpotus, sillä olen saanut pikkusiskolle ihanan, tutun ja joustavan hoitopaikan. Tähän asti hän on siis ollut kanssani kotona. Nyt saan ainakin jonkun verran viikkoon ihan oikeasti työlle pyhittettyä aikaa ja toivon sen kautta aikaa vapautuvan selkeämmin myös lapsille, parisuhteelle ja ihan vaikka itsellenikin (vaikka 10 minuuttia päivässä).
lambi-2
Mulla on jo monta vuotta ollut käytössä tapa, että teen joka päivä jotain mitä haluan tehdä. Olen nyt joutunut miettimään tämän homman ihan alusta uudelleen, sillä kaikki mitä teen on sellaista, mitä haluan tehdä. Olenkin kehittelemässä itselleni uutta metodia, jonka mukaan jokaisena päivänä pitäisi tehdä jotain mitä haluaa tehdä ilman aikataulua. Olkoon se sitten vaikka 10 minuuttia aikaa, jolloin minulta ei odoteta mitään...voin tehdä mitä haluan...soittaa siskolle, tarttua kutimiin, tarttua kameraan oman projektini kautta...ihan mitä vain, mikä sillä hetkellä huvittaa.
lambi
Ensi viikkokin vaikuttaa kiireiseltä ja sitä seuraava. Ihanaa, aivan älyttömän ihanaa! Olen myös niin helpottunut, että saan maanantaista lähtien ihan pelkästään työlle pyhitettyjä tunteja viikkooni. Ja pikkusisko saa itselleen oman ikäisensä tutun kaverin <3

lambi-7
Voi olla, että tänään mun oma juttu on istua 10 minuuttia paikallaan, upottaa jalat pehmeään vanhaan taljaan, katsoa takkatulen räiskettä ja juoda hiukan kuumaa inkivääriteetä :)

Hyvää marraskuuta (!!!!) teille ja ihania hetkiä pian alkavaan viikkoon <3

10 kommenttia:

 1. Piristävää lukea energiaa pursuavaa postaustasi! :) Omassa elämässä, kun vähän yrittää kaivella sitä inspiroitumista syysjähmeästä olotilastaan :) Ihanan valoisat ja kodikkaat kuvat taas sinulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla että energia välittyy sinne asti! Olen kyllä todella, todella innoissani kaikesta, mitä juuri nyt tapahtuu. Energiaan suosittelen muuten reipasta annosta D-vitamiinia, toimii ainakin itselläni erinomaisesti :)

   Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle Mirjam-Matilda ja paljon hyvää energiaa!

   Poista
 2. Valoisa mielesi ilahduttaa! Kiva kuulla, että kaikkea mukavaa on ja saa tehdä;)
  Vielä palaan edellisen postauksen kuvaan. Tuo ensimmäinen kuva, joka oli lempikuvani. Siinä on sellaiset vanhan maalatun muotokuvan ainekset tai tuntu, en tiedä... mutta laittaisin tuon johonkin kauniisiin, vanhoihin 'kullattuihin' kehyksiin;) Niin maalauksenomainen se on (ilme, asento ja tunnelma.) Mieleeni tulee siitä Vermeerin Turbaanipäinen tyttö tai vastaava -maalaus;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan mahtavaa kuulla, että tästä fiiliksestä ilahtuu muutkin <3 Nuo edellisen postauksen kuvat ovat kyllä tämän syksyn parhaimpia, oli vaan kaikki planeetat kohdillaan tai jotakin sellaista :) Mukava kuulla, että sinäkin tykkäät!

   Kaunista marraskuun alkua sinulle Hyvä Mieli!

   Poista
 3. Mahtava idea tuo, että joka päivä on omaa aikaa, jolloin tekee mitä haluaa! Mulla oli jossain vaiheessa oma ilta, jolloin tein mitä halusin, mut se on unohtunut jonnekin... Superkauniita nuo edellisen postauksen kuvat tytöstä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni hetki joka päivä tuntuu itselleni ainakin helpolta tavalta :) Kaunis kiitos, ihana kuulla että pidät kuvista!

   Poista
 4. Loistavia ajatuksia, todella!
  Valoisaa ja rentoa viikkoa sulle :)

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Uskon, että pienet hetket, joissa kokee voivansa valita mitä tekee, lisäävät onnellisuutta. Ihanaa loppuviikkoa Tuija!

   Poista