24. marraskuuta 2015

With an open mind

IMG_1691
Aloitetaan siitä, että ystäväni on ihan hullu Lauri Tähkä fani. Hän laittoi minulle pari viikkoa sitten linkin Mielen Melodiat -tilaisuuteen, jossa Lauri oli puhumassa aiheesta "Rohkeus asuu sisälläsi" ja harmitteli, että olisi ollut niin mielenkiintoista mennä. Luin linkin ja innostuin aiheesta. Laitoin ystävälleni viestin "Pitäiskö sit mennä!!!" Ainakin kolmesta syystä, mulla olisi kyseisenä päivänä koulua ja olisin joka tapauksessa Helsingissä, aihe herätti suuren mielenkiinnon ja lisäksi kutkutti ajatus saada ystäväni (5 lapsen äiti) illaksi pois kotikuvioista. Ystävä harmitteli, kun mies olisi myöhään töissä ja sitä ja tätä ja tuota, että lähteminen olisi varmaan aika haastavaa. Pian kuitenkin puhelin piippasi taas ja ystävä ilmoitti, että naapuri tulee lastenvahdiksi ja hän kanssani Lauria tapaamaan...ja tietysti kuuntelemaan sitä aihetta!

Tilaisuudesta on kohta kaksi viikkoa. Muistatte ehkä, miten innoissani kerroin sen herättäneen ajatuksia. Ajatuksia läsnäolosta, luomisesta, pysähtymisestä, tilan ottamisesta. Koin aiheen puhuttelevan JUURI minua ja ajattelin ilmoittautua heidän kahdeksan viikon verkkovalmennukseensa aiheesta. Innostuin niin täysillä (kuten yleensä innostun) että lopulta otin Mielen Melodioihin yhteyttä ja kerroin ajatuksistani ja ilokseni he näkivät, että myös minulla voisi olla jotain annettavaa heille. Tulenkin nyt osallistumaan heidän verkkovalmennukseensa ja myös kertomaan kokemuksistani täällä blogissa. Teilläkin on siis mahdollisuus päästä teemoihin käsiksi kokemusteni kautta ja melko varmasti herätellä ajatuksia myös omaan elämään.

Nyt siis tulevana perjantaina, valmennus alkaa ja minä olen siinä mukana... Suurelta osin sen vuoksi, että ystäväni on hullu Lauri Tähkä fani ;) Ja siksi, että olin avoimin mielin. Arvatenkin olen innoissani ja motivoitunut...myös hieman jännittynyt, mitä eteen tulee. Tämän yhteistyön myötä tulen kertomaan teille fiiliksiä viikoittain kahdeksan viikon ajan. Jouluun on vielä kuukausi mutta onneksi valmennus alkaa jo kolmen yön päästä! Palataan tähän asiaan siis viimeistään ensi viikolla! 

Toivottavasti seuraatte mielenkiinnolla mukana :)

10 kommenttia:

 1. Mielekiintista ,ihana seurara!!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, tuskin maltan odottaa tulevia kommenttejasi:)
  Ihanaa viikkoa:D
  -hellen-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla Hellen! Itsekään en meinaa malttaa odottaa tämän alkamista :)

   Poista
 3. Täällä odotellaan mielenkiinnolla! Ja tykkään muuten kovasti noista sinun sadepisara/heinä kuvistasi, ovat niin raikkaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Mirjam-Matilda! Luonnon hienoja taideteoksia on ihana kuvata <3

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiva kuulla, sitten vaan pysyt kuulolla Viherrilli :)

   Poista
 5. Hienoa hetkessä elämistä ja aivan mahtavaa, että saitte yhteistä aikaa järjestymään. Mielenkiinnolla odotan kokemuksiasi. Terveisin Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että sinäkin olet kuulolla Tuija <3 Uskon, että tämä tuo taas paljon hyvää omaan elämään ja toivottavasti saan sitä jollain tavoin jaettua myös täällä blogissa :)

   Poista