14. tammikuuta 2016

Flowssa: vanhasta yöpaidasta uudeksi tyynyksi

4K7A5437
Siitä on noin kolme vuotta, kun löysin kirppikseltä mitä pehmoisimman vanhan flanelliyöpaidan. Tuohon aikaan hain kirppiksiltä sopivia kankaita/vanhoja vaatteita, joista voisi tehdä imuosia pikkusiskon villavaippoihin. Pienikukallinen kuvio oli niin soma ja flanelli niin pehmoinen, että en kuitenkaan raaskinut leikellä yöpaitaa pieniksi palasiksi, vaan säästin sen myöhemmäksi jotain toista tarkoitusta varten. Ajattelin siitä jopa itselleni yöpaitaa, mutta mies ei jostain syystä oikein innostunut :D
4K7A5446
Eilen selasin työasioissa erinäisiä nettisivuja ja inspiroiduin niin, että hain heti automaticin (vanha vihreä ompelukone) hyllyn päältä ja kaivoin yöpaidan kangasvarastosta. Olen monesta luotettavasta tahosta kuullut, ettei tyynyjä voi olla liikaa, joten sellainen siitä tulisi ;) 
4K7A5490
Ajattelin tyynyyn heti pyöristettyjä reunoja, vähän kuin muistoksi pyöristetyistä kauluksista. Mieleen tuli myös tummempi terenauha reunaan tuomaan vähän kontrastia. Terenauhaa ei ollut valmiina, enkä ollut sellaista ennen tehnyt eikä mitään nyöriäkään löytynyt mistään. 
4K7A5462
Hain kangasvarastosta vielä ohutta trikoota, jonka reuna oli juuri sopivasti rullalla ja leikkasin siitä täytteen nauhan sisään :) Onneksi olin jo aika hyvässä flow-tilassa, muuten en varmaan olisi keksinyt käyttää trikoon valmista rullaa nyörinä.
4K7A5453
Samaan aikaan oman flow-tilani kanssa, tytöt olivat omassa flowssaan keittiössä ja tekivät erilaisia kynsilakkayhdistelmäkokeiluja :D Sen jälkeen alkoivat leikit viileänä Venlana (hienosteleva neiti Risto Räppääjästä, jos joku ei tiedä) ja sain ommella koko tyynyn ihan rauhassa.
4K7A5443
Flow on parasta <3
4K7A5440
Milloinhan tulisi sellainen flow vastaan, että tapetoisin makuuhuoneen seinät haaveilemallani tapetilla!? Jos hankkisi tapetin ensin ja sitten jäisi odottelemaan. Flowta siinä hommassa nimittäin varmasti tarvittaisiin, että selviäisi kaikista vanhan talon vinouksista ja pinkopahvin kupruista :D
4K7A5468
Sellainen tarina on tällä tyynyllä. Yöpaidasta lyheni helmasta vasta 50cm, joten ehkä siitä saadaan vielä joku toinenkin tarina aikaiseksi.

Kaikella pitää olla tarina <3
4K7A5486
Kaunista viikon jatkoa teille ja antautukaahan tekin flowhun, kun se kulkee ohitse!

16 kommenttia:

  1. Ihana tyyny ja kuvat! Lumoutuneena katsoin kuvat monta kertaa uudestaan. Niin kauniita asioita, sävyjä ja tunnelma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana kuulla <3 Oli taas niin mukava itsekin huomata, miten kivoja yhdistelmiä näistä kirppisjutuista saa...vain sänkyjen patjat ja vuodevaatteet on ostettu uutena ja lakana on saatu lahjaksi, kaikki muu on vanhaa <3

      Poista
  2. Tuttu tunne tuo flow-tila :D Mullekin iskee niitä välillä ja eilen mm. oli leivontaflow. Keittiö oli sen jäljiltä alkuillasta melkoisen kaaoksen kourissa, mutta nyt on pakkasessa leipää ja herkkuja! Ja tänään on sit siivouspäivä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa Suvi! Kyllä pienen kaaoksen kestää, jos kotona tuoksuu leipomukset :)

      Poista
  3. Täällä flow-tila ollut koko aamun siivouksen merkeissä. Ihana,pieni pakkanen, nyt alkaa lunta satamaan taas enemmän. Raikkaat matot nyt sisällä. Flow tila on kyllä kaikelle raivaamiselle, sitä teinkin eilis illan. Nyt on hyvä mieli. Hyvää tammikuuta.
    Kivat kuvat, suloinen tyyny Ja vielä video oli loistava jäin haaveilemaan omenapuun kukista, vaikka lumiset puut on todella kauniita!
    Seija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa, että sielläkin on hyvä mieli :) Ihanaa tammikuun jatkoa sinullekin Seija ja omenapuun kukista on tietysti tehtävä oma videonsa myös!

      Poista
  4. Ihana tyyny. Ja kuvissa taas sellainen väriharmonia, että flowta ihan katsellessa :)

    VastaaPoista
  5. Tuli ihan matkakuume Ranskaan näistä kuvista. Jonnekin maaseudulle, kesällä. Aamulla kun ikkunaluukut (eiks Ranskassa oo sellaiset) aukaisee, niin kukkien tuoksu täyttää huoneen. Miten saatkin loihdittua noin kesäisen fiiliksen keskellä paukkupakkasia. 💕

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ihana "reissu" Ranskaan, olisi ihana päästä oikeastikin sellaiselle! Jatketaan fiilistelyä :)

      Poista
  6. Ihana tarina ja kaunis tyyny. Keväinen ilme makkariin ja vain yhdellä tyynyllä. Palailen muissa asioissa myöhemmin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikessa rauhassa Riitta, ei kiirettä :) Mukavaa loppuviikkoa!

      Poista
  7. Siitähän tuli aivan ihana <3
    Täälläkin täytyisi kaivaa ompelukone jälleen esiin ja muuttaa tytön paitaa parempaan uskoon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Aidafoun <3 Sitten vaan ompeluhommiin sielläkin :)

      Poista
  8. Kaunis tyyny ja kauniita kuvia, niitä ihailen aina kun täällä blogissa vierailen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ihana kuulla :) Mukavaa pian alkavaa uutta viikkoa sinulle!

      Poista