11. huhtikuuta 2011

2-v. synttärit

Meillä juhlittiin viikonloppuna 2-vuotiaan pikku-neidin synttäreitä. Pari päivää ennen juhlia kerroin neidille, että vieraita on tulossa. Niitähän sitten odotettiin jännityksessä se pari päivää ja aamulla heti mentiin ikkunaan odottamaan vieraiden saapumista. Tänään, kun ajettiin neidin kanssa hoidosta kotiin, niin takapenkiltä kuului huudahdus "vieraita tulee"... eihän niitä nyt enää enempää... onneksi on äitin ja isin seura kelvannut:) 

Juhlat sujuivat rattoisasti, ilma oli mitä ihanin ja MEIDÄN TALOSSA OLI HETKELLISESTI JOPA KUUMA!!!!! (ainakin talon asukkaiden mielestä;)) Nyt on juhlat taas juhlittu... seuraavaksi pääsiäisenä saadaan vieraita ja silloin avataan terassi- ja grillikausi... siis seuraavaa menuuta suunnittelemaan:)

Synttäreillä tarjolla oli tomaatti-basilika-mozzarellapiirakkaa, puolukkakookostorttua ja suklaakakkua, jota tein kerran aikaisemminkin. Tänään pitää ottaa herkuttelun kanssa vähän iisimmin;)

2 kommenttia:

  1. Kiitos juhlista.Neiti oli intoa täynnä, kun vieraita oli niin paljon.Tarjoilut oli makoisat ja tosiaan aurinkokin oli ollut avustamassa huoneitten lämmittämisessä.Mukavaa alkavaa viikkoa.

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä todella mukavaa! Neiti on tänään hoidossa leikkinyt synttäreitä, leiponut leikkikakkua ja vaikka mitä muuta:) On tainnut jäädä juhlimisvaihde päälle;) Hauskaa viikkoa myös sinne.

    VastaaPoista