3. huhtikuuta 2011

Home sweet home

Ollaan oltu viikonloppuna mamman ja pappan luona yökylässä. Siellä oli aika mahdoton meno päällä...pikku-neiti sekosi ihan täysin, kun oli niin paljon "vieraita" leluja. Kyllä niillä sitten leikittiinkin ihan koko ajan ja kaikki saivat osallistua leikkeihin. 


Keittiöpuuhat olivat selvästi hauskimpia, siellä on siis leikkihella ja hirveä määrä astioita. Neiti laittoi kattilaa, paistinpannua, mukia ja kaikkea muutakin uuniin ja muun muassa pappa ja isopappa saivat hörppiä leikkikahvia litratolkulla ja sitruunakakkuakin oli tarjolla. Kyllä on neiti aikamoinen emäntä...tuosta vain kestitsi vähän suuremmankin porukan:)


Kotimatkalla poikettiin yhdessä rompeliikkeessä ja mukaan tarttui Welcome-kyltti ulko-oveen. Mamma oli ottanut jo leikkimökinkin ovesta talvikranssin pois...niin ajattelin minäkin sitten vaihtaa havukranssin johonkin muuhun:) 


Vaikka reissussa olikin mukavaa, myös kotiin oli ihana tulla. Meidän kuistilla tuoksuu jo kesä ja sisälläkin tuoksui samalta, kuin talossa alkuaikoina tuoksui. Ei tarvinnut olla kuin yhden yön poissa, niin sai sen tuoksun taas takaisin...siitä tulee mieleen kaneliomenat:) IHANAA!


Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille:)


Tällainen kyltti ovessa roikkuu:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti