7. huhtikuuta 2011

Lasikuistin kukkapöytä

Olen pitkään kuikuillut Huuto.netistä vanhaa ompelukonepöytää kukkapöydäksi. Kriteereinä olivat mahdollisimman koristeelliset valurautajalat, läheinen sijainti ja tietysti sopiva hinta. Viime viikonloppuna sitten onnisti... oltiin siis mamman ja pappan luona kylässä ja heidän nurkillaan sattui olemaan juuri kriteereihini sopiva kone ja pöytä. Huusin sen välittömästi ja soitin myyjälle. 


Tiedättekö miten pieni maailma on? Myyjä sattui olemaan tuttu... isäni kotipaikan naapurin pikku tyttö... tai ei hän enää ollut pieni, vaan yli kaksikymppinen:) Siinä sitten ihmeteltiin maailman pienuutta samalla, kun nostettiin unelmakoneeni auton takakonttiin. Hassu yhteensattuma! 


Kone oli vielä pöydässä kiinni, muttei se kauaa siinä seissyt, kun pappa näppäränä miehenä oli jo saanut sen irti. Vielä en ole suunnitellut, mitä sille rautamötikälle teen, mutta enköhän keksi jotain.

Pöytä omalla paikallaan. Kuistiremontti on edessä joskus tulevaisuudessa. Pöytätaso on tarkoitus täyttää vanhaan taloon sopivilla kukilla, eli tietysti pelargoneilla.

Pöydän pinnassa on kohoveistetty (onkohan tällaista termiä olemassakaan?!) mitta. Ei pääse mitta katoamaan;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti