17. huhtikuuta 2011

Lipastot työhuoneeseen

Lauantaina suunnattiin auto kohti kirppistä, josta ostin viime viikonloppuna vanhan tuolin. Nyt hakusessa oli kaksi pientä lipastoa työhuoneeseen. Sellaiset sieltä löytyivätkin ja mahtuivat vielä autoon, eikä kukaan joutunut kävelemään kotiin;) Pienemmän lipaston mitat on noin 80/70/45 (leveys/korkeus/syvyys), isomman 90/85/50. Hintaa pienemmällä oli 25euroa ja isolla 30euroa. 

Aioin vaihtaa molemmista vetimet ja yllätys yllätys maalata ne uuteen uskoon. Tänään ajattelin aloittaa isomman lipaston hiomisella ja käyn ostamassa maalit kauppareissun yhteydessä, mikäli kaupat ovat palmusunnuntaina auki.

Lipastot ovat hiukan eri kokoiset ja muotokieli on myös erilainen.

Oltiin eilen pihalla varmaan viisi tuntia! Meille lupailtiin sateita, mutta ei huomattu montaakaan pilveä päivän aikana, sateesta puhumattakaan. Nämä kukat kaunistavat roskiksen vierustaa:) Haravoitiin oksia ja tehtiin niistä silppua... ja tietysti potkittiin palloa ja tehtiin kakkuja:)

2 kommenttia:

  1. Onpa kauniita nuo roskiksen viereiset kukat. Kevät on hienoa aikaa.

    VastaaPoista
  2. Olen samaa mieltä keväästä, hienoa aikaa on:) Aika jännittävää huomata mitä kaikkea noista kukkapenkeistä (ja muualtakin) nousee.

    VastaaPoista