17. helmikuuta 2012

7.faktaa

Sain Jasmiinalta tunnustuksen, kiitoksia vain :) Tunnustuksen saajan on kerrottava linkin kera keneltä tunnustuksen sai ja paljastettava 7 faktaa itsestään. Tunnustus pitäisi luovuttaa eteenpäin 15 blogiin. 
1. Olen lievästi allerginen omenoille. Kyllä, tämä pitää paikkansa. Asia selvisi viime kesänä, kun meidän ensimmäinen kesälajike oli kypsä. Heti ensimmäisestä haukkauksesta tuli lievät kurkkuoireet. Siinä vaiheessa iski ihan pieni epätoivo...mitä jos olen kaikille 25 omenapuun lajikkeille allerginen? No onneksi oireita tuli vain yhdestä lajikkeesta ja niitäkin kyllä vetelin ihan surutta, kunnes loppuivat. Myös siedätyshoitoa on viime kesästä lähtien tullut aika kivasti, nimittäin meidän talviomenat loppuivat viime viikolla ja tähän asti ollaan päivittäin syöty tuoreita omppuja. Nyt onneksi pieni paussi kesään asti :)
2. Meillä syödään tällä hetkellä vain itse leivottua leipää. Neidin kanssa leivotaan noin kerran viikossa vähän isompi satsi ja osa laitetaan pakkaseen odottamaan muun satsin hupenemista. Kuvassa tänään leivotut leivät, joista mummukin sai yhden mukaansa :)
3. Teen asioita hetken mielijohteesta, kuten puran vaatehuoneen makkarista.
4. Teen nopeita ja hyviä päätöksiä mutta samaa asiaa koskien mahdottoman usein (muun muassa sisustukseen liittyen):) Esimerkkinä ruokailuhuone, joka ei enää ole ruokailuhuone (vaikka jouluna olikin vielä) koska siinä ei ole nykyisin enää ruokapöytää.
5 ja 6. Olen varsinainen hätähousu ja tykkään askarrella. Mitä nopeammin tulee valmista, sen parempi.
7. Jos minua väsyttää, minun on pysyttävä liikkeessä. Pahin mahdollinen virhe on käydä sohvalle pitkäksi ja vetää viltti päälle...siihen nukahdan samalla hetkellä, kun lasken pään tyynyyn.
Tällaisia faktoja tällä kertaa...suurin osa ei ehkä tule yllätyksenä ;) Tunnustus on paljon jo blogeissa pyörinyt, joten lahjoitan sen nyt vain yhdelle blogille nimittäin Lavian Annan Sarille, joka on itselleni melko uusi blogituttavuus mutta kivoja ideoita täynnä!

1 kommentti: