25. helmikuuta 2012

Seuraava makuuhuone

Pikku-neidinkin makuuhuone on saanut keväisestä väripaletista osansa. Peiton päällä on uusi pussilakana, jonka ompelin vanhasta pussilakanasta ja Jyskin kivasta pöllökankaasta.

Pöllökangas on kyllä niin herkullisen värinen!
Neidin huoneessa on myös divaani, jossa isi tai äiti joutuu silloin tällöin majailemaan huonon yön sattuessa kohdalle. Ehkä uusi pyöreä tyyny hiukan helpottaa valvovan vanhemman olemista :)
Tyyny on tehty kiiloista, kankaana kaksi lakanaa, yksi pöytäliina ja yksi mekko. Kangastarpeet ostettu paikalliselta kirppikseltä :)

Neiti se sointuu yöpaitansa kanssa somasti keittiön kevääseen :) Hiuksissa loivaa kiharaa eilisistä ranskanleteistä. Isukki illalla kehui, että onpas kauniit kiharat. Neiti siihen vastasi, että "eiksvaanniinookkin?" ;)

Neiti arvostaa kaunista kattausta ja jogurttikulhokin tyhjeni suitsaitsukkelaan aamupalalla :)

Nyt neiti on päikkäreillä noissa uusissa lakanoissa ja päikkäreiden jälkeen suunnataan koko porukka tuttavaperheen luokse, JEE KIVAA!!!!

Leppoisaa lauantain jatkoa teillekin!

16 kommenttia:

  1. Ihana pikkuneiti <3
    Olin eilen ystävillä, joiden kaksivuotias poika leikki soittavansa äitinsä ystävälle Hollantiin ja pyytävänsä tätä kylään.
    "Hei! Tuletko meille?"
    "Ai et ehdi nyt?"
    "Ai "periaatteessa"?"
    Siinä vaiheessa me tyrskimme pidäteltyä naurua!

    Ihana pöllölakana, en tiennytkään että Jyskiltä saa kankaitakin. Herkullisia punaisen sävyjä, ja upea pallotyyny!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin aika usein tyrskitään pidäteltyä naurua :) Lapset ne kuulevat kaiken ja toistavat sopivan tilanteen tullen:)

      Minäkin ihan olin unohtanut, että Jyskistä saa kankaita. Jouduin kuitenkin kyseisessä liikkeessä harhauttamaan neitiä prinsessatyynyjen ääreltä ja törmäsimme siinä rytäkässä pöllöihin;) Kankaita myydään valmiina pakkoina, 5m tai jotakin vastaavaa/pakka.

      Poista
  2. Kaunis on pöllökangas :) leppoisaa lauantaita sinnekiN!

    VastaaPoista
  3. Ihana värikylpy! Tosi pirteä ja hauska tuo pöllökangas. Tyynystä tykkään erityisesti, pitäiskö sitä itekin yrittää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiina! Tyyny oli tosi kiva tehdä. Ohje löytyy Suuri Käsityölehti 11/2011 (muistaakseni), äidiltä se löytyi ja sain valmiiksi piirretyn kiilakaavan postissa :) Tosin varmaan ilman kaavaakin onnistuisi, kiilan kaikki sivut olivat aavistuksen kaarevia.

      Poista
  4. Ihanan raikasta! Tuollasesta tyynystä mäkin olen pitkään haaveillut, mutta kun ei ole ollenkaan ompelulahjoja suotu, niin haaveena se pysyy :D Valeanpunainen pitsimatto on muuten tosi nätti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Veera! Tykkään kanssa tuosta tyynystä kovasti ja suunnitelmissa on tehdä lisääkin eri väreillä:) Vaaleanpunainen matto on neidin tädin virkkaama<3

      Poista
  5. Heips,löysin blogisi toisen "paikallisen" vinkistä ja olen siis samalta kylältä vain enemmän tuolta peräkylältä...ollaan varmaan kerhoiltukin samaan aikaan joskus kun olit vielä kotosalla tytön kanssa...

    Sinulla on ihana blogi, täynnä valoa ja kauniita tavaroita...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips! Kiva saada paikallisia vieraita :) Paikallisia ei vielä paljoa tunnetakaan, kun ollaan vasta 1,5 vuotta täällä asuttu ja juurikin nuo hyvät tutustumispaikat, kuten kerhot missattu :/ Jokainen paikallinen (blogi)tuttavuus on siis lämpimästi tervetullut :)

      Lähdenpä tästä heti vastavierailulle teille päin :)

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    3. Varmasti ollaan törmätty kaupassa tai kirppiksellä tai jossain muualla :)

      Hauska kuulla, että ihastelet taloa ohi kulkiessa :) Täällä päin on kyllä paljon kauniita vanhoja taloja :)

      Poista
    4. Poistin tuon tekstini kun siinä paljastelin vähän liikaa =), mutta

      jep jep,ok. Pysyttelen siis satunnaisena lukijana =)

      Kivaa Kevättalvea!

      Poista
    5. Ok, ymmärrän :)

      Pysyttele kuulolla, minäkin käyn välillä teillä vieraisilla :) Ja poikkea ihmeessä ohikulkumatkalla moikkaamaan, jos pihalla häärätään!

      Kivaa kevättalvea teillekin!

      Poista
  6. Ihanan keväisiä värejä tosiaan! Tosi nätti tuo tyyny ja pussilakana myös! Täytyy tutustua blogiisi tarkemmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maria! Tervetuloa tutustumaan tarkemminkin:)

      Poista