22. helmikuuta 2012

Tunnustus ja valoterapiaa


Sain tunnustuksen muutama päivä sitten Koivukujan varrella blogista ja jo vähän aiemmin Living with Lilla blogista, kiitos molemmille :) Tunnustus tulee lähettää 4-5 blogille, joilla on alle 200 lukijaa. Tunnustus on jo tovin pyörinyt lemppariblogini läpi, joten jätän sen nyt jakamatta eteen päin. Yllä mainittuihin suosittelen kyllä tutustumaan :)

Nappasin aamulla kameran mukaan työmatkalle, kun olin heittänyt neidin kahdeksalta hoitoon ja vasta yhdeksältä alkoivat työt (työmatka kestää noin 40 minuuttia). Menen tästä lähin töihin vasta yhdeksäksi ja voi jestas, että silloin on valoisaa! 

Oikeaa valoterapiaa, ihanaa! Kiva laittaa aurinkolasit silmille, juoda toista kupillista aamukahvia termosmukista ja nauttia maisemista. Kyllä on askel kevyt ja mieli virkeä, kun töihin ehtii. Ja sen vielä sanon, että kuljen kyseistä tietä aivan yksin, ei juurikaan muita autoilijoita näillä pikkuteillä :)

7 kommenttia:

 1. Ihania kuvia , missähän mun aurinkolasit on ...ihanaa kun niille on taas käyttöä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos KoivukujaRiikka :) Nyt vaan aurinkolaseja etsimään! Tänään niille ei kyllä meillä päin ole tarvetta, mutta ehkä taas huomenna :)

   Poista
 2. Upean näköistä, kauniit kuvat! Saisiko sinuun yhteyden sähköpostitse? Minulle voi kirjoittaa vaikka ensin: blackblingwhite@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tanja H! Minuun saa yhteyden osoitteella aamuomentarhassa@gmail.com :)

   Poista
  2. Niin siis aamuomenatarhassa@gmail.com. Kaikki kirjaimet mukana :)

   Poista
 3. Upean näköistä:) Kyllä sitä itsekin nauttii hyvin paljon kokoajan pitenevistä päivistä, vielä jos täälläkin aamut alkaisi auringolla eikä lumipyryllä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jasmiina :) Meilläkin pyryttää aika lailla, kohta taas lumitöihin. Positiivista on kyllä se, että mittari plussan puolella...antaa kummasti toivoa kevään etenemisestä :)

   Poista