6. helmikuuta 2012

Kuvahaaste: 4 harrastus

Harrastan (voisi kuulua myös Kuvahaasteen päivä 11: Hullua osioon;)) vanhojen tavaroiden keräilyä ja tarvittaessa kunnostusta. Käyn siis säännöllisesti kierroksen lähikirppiksellä ja usein sieltä jotain kaunista edullisesti löytyykin. Uusimpina löytöinä kuvan oikeassa reunassa oleva reikäkauha. Sellaista olen haikaillut syksyn säilöntäkaudesta asti mutta, kun halusin emalisen ja niitä ei ole kaupassa näkynyt. Nyt kuitenkin 1 eurolla tarttui mukaan. Samalla kertaa löytyi Arabian valkoinen vati 5 eurolla! Saman sarjan lautasiakin on kertynyt jo aikamoinen pino :) Menossa on myös "muuttoliikettä" toiseen suuntaan, nimittäin meiltä kirppikselle! Yritän pitää tavaran määrän vakiona ;)

10 kommenttia:

 1. Tuohan se justiin on vaikeaa, että luopuisi jostakin omasta rojusta samalla! Siksi en käykään kirppiksillä oikeastaan lainkaan, kun en keksi mitä tarvitsisin.
  Eikun heti keksinkin: minulla on pari vähän rumempaa salaattikulhoa, nepä voisi vaihtaa johonkin vanhaan ja kauniiseen ;-) Heti tärppäs!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään mitään kyllä tarvitse, paitsi tuon reikäkauhan ;) Kuitenkin pidän noista vanhoista astioista ja tavaroista ja mieluummin ostan vanhaa, käytettyä ja kierrätettyä, kuin uutta...tämä on siis puolustuspuhe, jota itselleni pidän lähes jokaisen hankinnan kohdalla ;) Ja onneksi meillä on sellaisia asioita, joita voi laittaa kiertoonkin :)

   Poista
 2. Samoin itsekin ostan mielummin vanhaa ja kierrätettyä kuin uutta:)

  Kivaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhassa tavarassa on sitä jotakin! Ajan patinaa ja ihanaa fiilistä :)

   Kivaa alkanutta viikkoa sinulle myös!

   Poista
 3. Täällä kans yks keräilijä tunnustautuu :) Arabiat , lasit, ruotsalainen vastine arabialle: Gefle -vati.
  Kauniita kuvia sinulla ja ihana vanha talo , Tulen toistekin ihaileen :)
  t Riikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gefle onkin minulle aivan vieras, pitänee perehtyä ;) Kiitos kauniista sanoista ja tervetuloa jatkossakin!

   Poista
 4. Kauniita nuo kuvan kynttilänjalat!

  Minulla on myös sama harrastus - sekä sama periaatekin: yksi sisään, yksi ulos! Tein viime viikolla mukavia kirppislöytöjä ja laitoin vastaavan määrän tavaraa nettikirpulle myyntiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Simm, matala kynttilänjalka on ristiäislahjani ja loput ylläri ylläri kirpputorilta!

   Hyvä harrastus ja hyvä periaate ;)

   Poista
 5. Kivoja löytöjä olet tehny! Mulla taitaa olla jossain kaapin uumenissa samalainen reikäkauha. Tulikin tosta astiakaapistasi mieleen yks kaappi, jota pari kertaa olen kirppitorilla kuolannut, tekis mieli hakea se kotiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Heidi! Mullakin on kirppiksellä paljon sellaisia juttuja, joita katselen viikosta toiseen ja aina vaan palaan takaisin;) Sopivalla hetkellä saattavat tarttua viimein mukaan :)

   Poista