9. helmikuuta 2012

Sisustusintoa

Hirmuinen into olisi laittaa makuuhuonetta uuteen uskoon, siellä jo tapahtuneen muutoksen jatkoksi. Tosin en tiedä yhtään mitä sinne haluaisin, kun tuntuu ettei pää toimi! Ehkä visiot avautuu, kunhan pääsen tämän kirotun flunssan kourista...pirulainen on sitkeä kaveri, melkein jo viikon kiusannut :/

Vierashuoneesta siirretty soikea peili, kirpparilta hankittu vanha naulakko ja mallinukke ovat kuitenkin jo löytäneet paikkansa.

6 kommenttia:

 1. Kyllä sitä rupeaa keksimään kunhan lenssusta eroon pääset! :) paranemisia!

  VastaaPoista
 2. Ihana blogi ja tosi kaunis koti teillä! :) Mä olen kans intohimoinen vanha roinan kerääjä, harmittaa vaan kun ei tähän nykyiseen kotiin kovin paljon huonekaluja ja tavaraa mahdu :D Ehkä sitten joskus saadaan kans se oma talo, jota voi enemmän täyttää. Paranemisia flunssasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Veera ja tervetuloa lukijaksi! Vanha roina on ihanaa :)

   Poista
 3. Moikka:)Veeran blogin kautta tänne eksyin:)
  Luin pitkälle sun blogia kunnes tajusin et eikä te asutte siinä talossa joka meidän piti ostaa heinäkuussa kun odotin meidän Lyydiaa:)
  Meille olis tullu niin kiire kaiken kanssa et pätettiin pistää homma jäihin.
  Kun mä tulin näytölle tohon taloon mä rakastuin siihen jo pihalla.
  Se oli täydellinen.
  No me nyt asutaan jokunen vuosi viellä täällä keskustassa ja katotaan sieltä samasta paikkaa sitten uusi 20-luvun talo.Niitähän siellä riittää.
  Sanoin mun miehelle että toivottavasti asunto saa joskus uudet sellaiset asukkaat jotka eivät "pilaa" niin ihanaa asuntoa.Tarkoitan sillä sitä kun oo käyny monissa vanhoissa taloissa täällä kylällä ja kaikki vanha revitään aina pois ja uutta tilalle.Mun sydän särkyy.
  Mut voi että ihanaa huomata että Talo on saanut arvoisensa asukkaat♥Jään lukijaksi ja tervetuloa Helmen taloon jos et ole käynyt blogissani.Asutaan vanhassa kerrostalossa tässä keskustassa samalla kylällä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Sannu! Kiva, kun eksyit tänne ja tervetuloa lukijaksi.

   Eikä, ei voi olla totta! Tai siis voi kai...kävihän täällä aikamoinen määrä ihmisiä katsomassa. Mekin rakastuttiin taloon niin täysin, että oli pakko laittaa koko elämä mullin mallin. Meillähän ei ollut edes aikaisempi koti myynnissä, kun tehtiin tästä tarjous (elokuussa taisin siitä kirjoittaakin tarkemmin, miten kaikki meni)!

   Meidän tarkoitus on ehdottomasti olla sellaiset asukkaan, jotka talo ansaitsee :)Näitä taloja onneksi näillä main riittä, joten eiköhän teillekin jostain naapurista oma löydy ;)Tulen kurkkimaan Helmen taloon saman tien :)

   Poista