27. helmikuuta 2012

Väsynyt yh

Huh, miten riippuvainen sitä voi olla toisesta aikuisesta ihmisestä! Isäntä on Norjassa työreissulla ja me tytöt ollaan keskenämme kotona. Yksi kahdenkeskinen yö takana...ja onneksi isäntä pyyhältää tulevana yönä takaisin kotiin. Mami on hiukan väsy, kun panikoi koko viime yön täysvastuuta lapsesta. Enkä siis valita, jos joku niin ehti luulla (Tiedän, että monilla on oikeitakin ongelmia ja että jotkut suoriutuvat upeasti aina yksinkin...), kunhan vaan avaudun ;) Toivottavasti huomenna taas täysissä voimissa!

10 kommenttia:

 1. Niin, varmaan se on niin, että kaikkeen tottuu. Minusta olisi vaikea kuvitella, että asuisin vakituisesti toisen aikuisen kanssa - että kotonani olisi melkein aina joku muu (niissä elämänvaiheissa kun näin on ollut, olen ollut tilanteesta lähinnä ahdistunut). Ja vaikka vakituinen yksinhuoltajuus on varmasti erittäin kuluttavaa ja raskasta, siihenkin tottuu, vaikka se ei työmäärää helpotakaan.
  Pikaista helpotusta sinne ja aurinkoisia päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan kaikkeen tottuu. Hassua, että talo tuntuu tosi isolta ja hiljaiselta, vaikka hiljaisin tapaus on reissussa :)

   Pikainen helpotus ja aurinkoiset päivät otetaan ilolla vastaan :)

   Poista
 2. Hauskan polun kautta löysin blogiisi.
  Mukavalta tuntui, että tulen siis todellakin toistekin
  terveisim M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. M: Kiva, että löysit! Lämpimästi tervetuloa uudelleenkin :)

   Poista
 3. Heippa! Kiitos vinkistäsi, ihanaa löytää tänne! Ymmärrän tuon jutun. Hyvää tätä päivää!

  VastaaPoista
 4. Uusi lukija ilmoittautuu. :) Löysin ihanan blogisi mutkan kautta, onneksi löysin! :)

  VastaaPoista