20. helmikuuta 2012

Viikonlopun jälkeen

Olo on vähintäänkin sellainen, että muistaa miehen kanssa tehneensä eilisen päivän lumitöitä vuoroissa.
 
Nyt tuntuu, kuin aika olisi pysähtynyt. Pää ei toimi, kroppa ei toimi. Hyvät edellytykset päivän opiskelulle.

Työkaluja ei sentään olla viikonloppuna tarvittu. Kuvassa vaarin työkalupakki, josta olisi voinut kirjoittaa ihan oman juttunsakin otsikolla "Kun mulla meni hermot". Hermot meni siihen, kun työkaluja on verstaassa, verstaan vintillä ja huushollin jokaisessa huoneessa. Yhtenä päivänä, kun olin juossut varmaan sata kertaa verstaalle ja takaisin, päätin, että työkalupakki tarvitaan myös sisällä. 

Kuvat ovat muuten vierashuoneesta, joka aikaisemmin oli ruokailuhuone. Montaakaan kertaa siellä ei ruokailtu, joten siitä tuli nyt vierashuone. Jos vaikka jatkossa saataisiin useammin vieraita.

Huh, kai tämä viikko tästä vielä käyntiin lähtee...lisää kahvia koneistoon, niin hyvä tulee :)

10 kommenttia:

 1. Ihanan rauhallinen tunnelma teidän vierashuoneessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jasmiina :) Huoneeseen paistaa ihanasti aamupäivän aurinko. Täytynee tän koneen kanssa asettautua sinne hommiin saamaan valoterapiaa :)

   Poista
 2. Oi miten kivan blogin täältä löysinkään! kauniita vanhoja tavaroita ja tunnelmaa... Samat asiat innostaa täälläkin; talvella enimmäkseen sisustellaan ja tehdään käsitöitä. Kevään ja kesän tullessa piha ja puutarha tahtoo viedä vallan mennessään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi Tytteli ja tervetuloa lukijaksi :)

   Poista
 3. Ihania kuvia! mieki kyllästyin ramppaamaan autotallista hakeen työkaluja , joten kasasin itselle tarpeelliset kalut omaan pakkiin omaan kaappiin ! ja löytyy kun tarttee:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos KoivukujanRiikka :) Meillä on vieläkin työkalut siellä sun täällä mutta nyt on sisälläkin joku paikka missä niitä voi oikeasti säilyttää ja mistä kannattaa ekana etsiä. Tuosta vierashuoneen sängyltä muuten korjasin sorkkaraudan talteen ennen kuvien ottamista! Että näin meillä ;)

   Poista
  2. :) sullahan on järeet aseet :)
   blogissani on sulle tunnustus , käy kurkkaamassa:)

   Poista
  3. Järeet on aseet juu :) Kiitos tunnustuksesta, palaan siihen pikimmiten :)

   Poista
 4. Hei. Uusi lukija hyppäsi joukkoon. Sinulla on ihana blogi täällä;) Pitkät tovit jäin lueskelemaan....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Hyvä Mieli! Kiitos kauniista sanoista ja tervetuloa lukijaksi :) Ja saa lukea ihan niin pitkälle, kuin jaksaa...;)

   Poista