2. maaliskuuta 2012

Me tytöt

Olemme Pikku-neidin kanssa viettäneet vapaapäivää eilen ja tänään. Eilen meillä kävi ihania vieraita, joiden kanssa herkuteltiin lettuja lounaaksi. 

Kaupungillakin käytiin ja kaupasta ostettiin yllä olevan kuvan timjamipuskan lisäksi omppuja! Neiti olisi halunnut välttämättä jo aamupalaksi omppuja ja oli, kuin klapilla päähän lyöty, kun ei niitä ollut. "Miten niin meillä ei ole omppuja, meillähän on aina omppuja!!!!" Niinpä niin, oli kunnes viimeisetkin talviomenat vihdoin ja viimein loppuivat joku aika sitten. Isännän kanssa ollaan oltu ihan hyvillämme asiasta, että saadaan syksyyn asti omenoista lomaa, mutta neiti on asiasta toista mieltä ja ilmaisi sen myös hyvin selkeästi. Ja kyllä oli neiti aamulla mielissään, kun sai omppua aamupalaksi :)

Tänään on valmistunut mustikkamuffinseja välipalaksi. Neidin kanssa tehtiin taikina lounaan jälkeen yhdessä ja lupasin, että päikkäreiden jälkeen välipalalla niitä syödään. Neiti ottikin sitten fiksuna tyttönä vanhan leikkiherätyskellon sänkynsä viereen ja leikisti laittoi sen soimaan, ettei vaan nuku liian pitkään (muffinsit mielessä kai...). Ohje on jälleen Kanelia ja kardemummaa blogista, jossa on ihan järjetön määrä erilaisia muffinsiohjeita. Me tehtiin tästä maidoton versio korvaamalla tavallinen maito riisimaidolla. Neiti on vielä unilla, mutta itse maistoin yhden muffinsin kahvin kanssa ja herkkua oli!
Piiloviestinä ensimmäisessä ja viimeisessä kuvassa sininen kannu, jonka arvonta löytyy edellisestä postauksesta ;)

6 kommenttia:

  1. Äiti-tyttö päivät on parhaita:) ja omput hyviä;) päikkäreitä ei meillä saada nukuttua, harmi..

    Kannu on niiiin söpö;)

    Viikonloppuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onhan ne omput hyviä, ei sille mitään mahda ;) Päikärit meillä onneksi vielä nukutaan mutta tunnin mittaisiksi näköjään jäivät...taisi herätyskello pirahtaa ;)

      Viikonloppuja teille kans!

      Poista
  2. Heh, minulle tulee lapsuudenkoti mieleen, pihalla oli kolme omenapuuta eli ei ihan hirveästi, mutta silti niistä tuli kamalasti satoa. En pidä vieläkään omenoista, en kai ole edelleenkään päässyt lapsuuden yliannostuksesta yli ;-) Totta puhuen, vatsani ei enää kestä raakaa omenaa ja omenamehustakin tulee nipistelyä ja turvotusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa nähdä milloin meillä tulee tuo yliannostus vastaan...toivottavasti ei vielä piiiitkään aikaan :)

      Poista
  3. Toivottavasti muffinssit maistuivat pikkuneidille:) Ihanaa viikonloppua teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voin kuule kertoa, että todella maistuivat! Ihanaa viikonloppua teillekin!

      Poista