21. maaliskuuta 2012

Väliaikatietoja

Piiitkä blogihiljaisuus takana (peräti kaksi kokonaista päivää;))! Aina ei ole mitään sanottavaa tai vaikka olisikin, niin kaikki sanottava ei ehkä ole julkaisukelpoista.

Mutta siis väliaikatietoja pelargonin pistokkaista. Multaan laitetut pistokkaat alkavat puskea uutta lehteä!

Myös lasissa olevat pistokkaat tekevät samoin. Juuria ei tosin vielä ole näkyvissä, mutta lehtien suhteen tasoissa mennään :)
Sitten onkin aika tehdä hyvät eväät (teetä ja herkkuleipää) tv:n eteen, sillä mun lempparisarja palaa ruutuun! Se on Greyn anotomian aika!

16 kommenttia:

 1. Kaunis kuva tuo pelargoni lasissa! :) Tervetuloa takaisin pitkän radiohiljaisuuden jälkeen ;)

  Painokelvottomuuksia on ollut ilmassa näilläkin suunnilla, mikä näillä auringonpaisteilla on suorastaan rikollista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mervi! :) Välillä on tosiaan niitä hetkiä, että olisi vaikka mitä sanottavaa, muttei mitään sellaista, mistä blogissa pystyisi kirjoittamaan. Olen huomannut, että silloin multa ei irtoa mitään muutakaan, joten on parempi olla vaan hiljaa ;)

   Poista
 2. Eläköön pistokkaat! Naurattaa nuo painokelvottomat ajatuksesi :-DDD
  Vai kaksi päivää blogihiljaisuutta. On se, jos on tottunut päivittämään usein! Ja ystävätkin saattavat huolestua. Tässä taannoin lähetin ystävälleni huolestuneen tekstiviestin, kun hän ei ollut päivittänyt blogiaan ehkä jopa viiteen päivään. Hänellä sattui olemaan kiireinen viikko ja heti alkaa tulla tiedisteluja, onko tapahtunut jokin onnettomuus tms!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aika riippuvainen tästä blogista ja sellainen "joka toinen päivä"-rytmi sopii mulle hyvin. Täten 2 päivää tuntuu jo pitkaltä ajalta :)

   Poista
 3. Kiitos pelargonioiden väliaikatiedoista! :) Ja mukavaa, kun olet "taas takaisin". Joskus on ihan hyvä olla pois, että on sitten taas mukava tulla takaisin. Mä oon jääny ihan koukkuun Iholla -sarjaan, tänään tulee taas kymmeneltä. Se on jotenkin tosi kiva, niin erilainen kuin tavanomaiset telkkarisarjat. Eniten kinnostaa tietty Marian elämä. Suosittelen kattomaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsoin eilen sen Iholla -sarjan, ihan sun kommentin perusteella ja melko mielenkiintoiselta vaikutti. Mulla ei jäänyt ne nimet mieleen, mutta olikohan se Maria se, joka rakensi perheensä kanssa taloa?

   Poista
 4. Kiva seurata väliaikatietoja pelargonioista kera kauniiden kuvien. :) Kiva, että olet palannut pieneltä tauolta! :)

  VastaaPoista
 5. Eväät ja lemppariohjelma on iltaisin parasta "omaa aikaa" ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eväät on mulle vielä se tärkeämpi noista kahdesta ;) Greyn anatomia on sellainen, että silloin vain istun sohvalla ja intensiivisesti seuraan sarjaa. Muinakin iltoina tulee ihan ok ohjelmaa mutta suurimmaksi osaksi sellaista, että seuraan sivusilmällä tai -korvalla samalla, kun vaikka puran työn alla olevaa nojatuolia :) Mutta sekin on juurikin sitä "omaa aikaa" :)

   Poista
 6. Näyttävätpä pistokkaat tosiaan molemmilla keinoilla yhtä hyvälle! Mitä värejä tai lajeja noista kasvaa isona? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kaikki ruusunnuppupelargoneja: Pink rosebud, Valkoinen ruusunnuppu, Appleblossom rosebud ja Denice. Denice on kyllä niin huonossa kunnossa, etten tiedä selviääkö :/ Värilliset kuvat löydät alla olevasta osoitteesta :)

   http://aamuomenatarhassa.blogspot.com/2011/06/pelargoniat.html

   Poista
 7. Ihana blogi jään lukijaksi ja toivon sinua vastavierailulle minun aikasta uuteen blogiin, tervetuloa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mustikka. Tulen justhetinyt vastavierailulle :)

   Poista