16. huhtikuuta 2014

Isosiskon kaverisynttärit

Eilin juhlittiin isosiskon synttäreitä pienellä kaveriporukalla. Yritin ottaa sankarista 5-vuotiskuvia ja arvaatte varmaan mitä muistikortille tallentui juuri ennen kavereiden saapumista!? Juu aivan oikein, kikatuskuvia tietysti :D

Ommeltiin kavereille rusettipannat tilkkukorin antimista ja isosisko olikin suureksi avuksi. Mä hoidin ompelun ja hän käänsi hakaneulan avulla kangaspötkylät oikein päin ja pujotti kuminauhan kangasnauhan sisään. Viime vuonna tehtiin kavereille pinnit :) Pannat oli kyllä sata kertaa nopsemmat tehdä!

Pyöriteltiin ekaa kertaa myös kakkutikkareita, maidottomia ja jauhottomia tietysti. Suklaakakku yhdistettynä lemon curdiin, NAM. Näitä tehdään toistekin!

Juhlia jatketaan lauantaina kummien kanssa ja loppukuusta juhlitaan vielä sukulaisten kanssa tyttöjen yhteissynttäreitä. Voitteko käsittää, että meidän vauva täyttää ensi viikolla 1 vuotta!?

Toivottelen jo mukavia pääsiäisenpyhiä, jos en ennätä tänne enää ennen. Moiks ja kivaa päivää :)

16 kommenttia:

  1. Noi kakkutikkarit näyttää niin herkullisilta! Teillä onkin sitten tiedossa juhlahumua oikein kunnolla, kun tytöillä on niin lähekkäin synttäripäivät. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt juhlitaan oikein olan takaa :) Pari kakkutikkaria on vielä jääkaapissa, pitää ehkä ottaa päiväkahvin kaveriksi yks tai kaks ;)

      Poista
  2. Mukavaa pääsiäistä sinullekin ja synttärionnea kaikille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jasmiina <3 Mukavaa pääsiäistä teidän perheelle myös :)

      Poista
  3. Voi miten söpönen tuo panta on. Ja tyttö ja kakkutikkarit :) Täällä selvästi söpöysvajaus. Kivaa pääsiäisen aikaa sinne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hei, tämä söpöyspläjäys tuli sitten kuin tilauksesta :) Kivaa pääsiäisen aikaa sullekin Saga :)

      Poista
  4. Ihana kikatuskuva :D Ja paljon onnea tyttösille ja vanhemmille!

    Haluisitko jakaa reseptin? Oon juuri viime aikoina miettinyt, että saisko mitään kivaa sovellusta noista tikkareista meillekin sopimaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Veera :) Teen huomenna postauksen reseptistä, niin pääset soveltamaan. Kakkuna on muuten se suklaakakku, jossa on kikherneet pääosassa. Siis huomiseen :)

      Poista
  5. Nam, ihania kakkutikkareita. Ja onnea viisivuotiaalle! <3

    VastaaPoista
  6. Tuo aika juuri ennen vieraiden saapumista on kyllä jännää ja mahanpohjasta kutkuttavaa, ihmekkös kikatuttaa ;) :) Ja ihania pantoja olette tehneet, pitää laittaa idea korvan taakse :) Niin ja Onnea 5 vuotiaalle :)
    Enkä todella meinaa uskoa ettätäyttää pienin jo vuoden, miten aika kuluukaan niin nopeasti? Mukavaa loppuviikkoa sinulle ja perheellesi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nina :) Aika menee niin vauhdilla että hyvä, kun perässä pysyy. Meidän vauva on jo niin iso...ihanaa ja haikeaa samaan aikaan...

      Mukavaa loppuviikkoa sullekin :)

      Poista
  7. Kivan näköisiä kakkutikkareita. Voisitko jakaa reseptin kun voisi sopia meidänkin juhliin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teen huomenna postauksen reseptistä, toivottavasti sopivat teillekin :)

      Poista