29. huhtikuuta 2014

Vaatekutsuilla

Kävin iltasella äitikaverin kanssa vaatekutsuilla ja tajusin, etten ole hetkeen tainnut käydä kotipihan ulkopuolella, tai sitten olen kulkenut näiden valkovuokkojen kohdalla silmät suljettuina. Taidan kallistua kyllä ensin mainitun puolelle, sillä olin kaksi tuntia kotoa pois ja mulla oli jo hirveä ikävä tyttöjä <3 Vedän tästä nyt sen johtopäätöksen, että taidan poistua huomennakin kotipihalta ja sellaiseen aikaan, että valkovuokot ovat vielä auki...ja voisin joskus ehkä olla tytöistäkin pidempään erossa...

Mutta siis niihin vaatekutsuihin! Nosh Organics on mulle entuudestaan aivan vieras merkki, oletteko te kuulleet siitä? Täyttää kaikki mun kriteerit: kotimaista, eettistä, ekologista ja kivan näköistäkin vielä. Erityisesti lastenvaatteissa pidin siitä, että vaatteet on suunniteltu niin, että käyttöikä on aika pitkä (hihansuiden, lahkeensuiden ja bodyn haaraneppari toteutuksessa). Tilasin isosiskolle tarpeeseen kahdet housut ja itselle vähemmän kovaan tarpeeseen mekon ja huivin. Kaikilla on heikot hetkensä! Mun kaveri kyllä sanoi, että olen ne ansainnut, olisi pitänyt kysyä "millä perusteella?" :D

No mutta toivotaan, että ovat yhtä laadukkaita ja pitkäikäisiä, miltä vaikuttivat. Ja uskon, että ovat!

P.S. Ei ole maksettu mainos.

17 kommenttia:

  1. ihania nuo lastenvaatteet! ja pari kivaa naisten asuakin bongasin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkäsin kanssa kovasti ja laadukkailta vaikuttivat :) Nyt enää odottelen pakettia :)

      Poista
  2. Noshista pidän minäkin! Tutustuin merkkiin vajaa pari vuotta sitten. Ja laatukin tuntuu olevan käytössä kestävää :) Harkitsin jopa hakevani merkin kotikutsujen pitäjäksi, mutta en sitten uskaltanutkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että sulla on ollut hyviä kokemuksia Noshista! Toivon, etten itsekään joudu pettymään laadun suhteen. Kotikutsujen pitäjän homma onkin varmaan aika jännää, kun ei koskaan tiedä mitä on luvassa.

      Poista
  3. Ihanaaaa, taas saan jätettyä merkintöjä sun blogiisi kun itse jouduin tekemään uuden blogin töppäysteni jälkeen.
    Niin upeita valkovuokkoja ja kuvia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsi <3 Kiva, että sait asiat järjestymään ja pääset taas bloggaamaan :)

      Poista
  4. pakko sanoa, että toi "iltasella" sana on ihan kamala. Melkein yhtä hirveä kuin "kotiutin".
    Glada Vapeen, vaikken vappuihminen olekaan

    t. L

    VastaaPoista
  5. Meidän tyttö sai kerran lahjaksi Noshin tunikan. On ollut tykätty ja nyt käytössä seuraavalla tytöllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla Anna, että teillä on tunikasta tykätty. Itse kanssa odotan laadulta juuri sitä, että kestäisi hyvän näköisenä useammallakin käyttäjällä :)

      Poista
  6. Mä oon tilannut tuolta kankaita, joista oon sitten ite ommellut lapsille vaatetusta. Laatuun oon ollut tosi tyytyväinen, väritkään ei ole juurikaan haalistuneet pesussa! Tykkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä mietin kanssa noita kankaita! Jos olen laatuun tyytyväinen, niin pitänee tilata kankaitakin ja laittaa itse ommellen. Meidän kyliltä nimittäin on täys mahdottomuus löytää laadukasta trikoota, luomupuuvillatrikoosta puhumattakaan!

      Poista
  7. Kauniita vakovuokkoja.

    Meillä on noshin vaatteita ollut jo parin vuoden(?) ajan (Blogistahan se selviäis jos jaksais katsoa). Ollaan kyllä tykätty, niin äiti kuin lapset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla Marru. Meidän vaatteet eivät ole vielä tulleet mutta uskon kyllä, että tykätään myös :)

      Poista
  8. Hei huippu juttu, kun on tykätty kutsuista ja vaatteista. Itse innostuin just tässä taannoin Noshista, sen arvoista ja ulkonäöstä, ja ihan hain ja pääsinkin myyjäksi ens syksystä eteenpäin. :) Tampereen suunnalla olevat siis tiedoksi, tuun mielelläni levittelemässä tätä Noshin ilosanomaa kemuihinne... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau Anna, mieletöntä! Mun sisko asuukin Tampereella, pitää laittaa hänet järkkäämään kutsuja :)

      Poista
    2. Joo, laita ihmeessä. Olis mun ihka ensimmäinen asiakas, jos kutsuista innostuu! ;)

      Poista