8. huhtikuuta 2014

Vauhti päällä

Mulla on just nyt todella monta rautaa tulessa! Niin monta juttua mitä haluaisin tehdä ja nämä vuorokauden rajoitetut tunnit käytössä, kuten muillakin. Pahus, millään en ennätä kaikkea.

Ensi viikolla juhlitaan isosiskon kaverisynttäreitä ja yht äkkiä muistin, että vieraillehan annetaan yleensä jotain kotiinvietäväksi. Ajattelin taas näpertää jotain pohjattomasta tilkkukoristani.

Pihalla olisi noin sata asiaa, mitä voisi tehdä. Tärkeimpänä ehkä käydä vatsalleen jokaisen mullasta puskevan alun edessä ja painaa laukaisinta ;) Vatsallaan on tämäkin kuva otettu.

Sitten mulla olisi muutama kiva resepti kehittelyn alla ja yhtä hyvää siemennäkkäriä tekisi mieli rouskuttaa. Sekin kyllä pitäisi ensin tehdä!

Lenkkarit olisi kiva laittaa jalkaan ja lähteä lenkille. Kyllä, tämä oman ammattiryhmänsä häpeäpilkku on taas alkanut tehdä itselleen jotain :D

Teille olisi kiva kirjoitella.

Tässä nämä kovimmat halutukset mainittuna :D

Aurinkokin paistaa niin ihanasti likaisen ikkunan läpi. Onneksi on vielä niin kylmä, ettei ikkunateippejä ja -villoja voi vielä poistaa, muuten alkaisin varmaan tuumasta toimeen.

Ja päädyin kirjoittelemaan teille, että istuisin edes hetken paikallani!

Lopuksi on pakko kehaista meidän pihalla olevan jäätelökioskin erinomaista palvelua! Mitä tahansa sorbettia tai jäätelöä on saatavilla. Jos ei heti valmiina, niin muutamassa minuutissa kioskin pitäjä valmistaa mitä tahansa ja vieläpä maidottomana ja viljattomana :D

Seuraavaksi varmaan takaisin pihalle, on kuulemma yksi herkullinen jäde tekeytymässä!

10 kommenttia:

 1. Keväällä tulee kyllä usein sellainen energinen tekemisolo. :) Ihanat kuvat taas kerran, ja mahtava jätskipaikka teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keväällä ja auringolla on oltava tässä kyllä sormensa pelissä :) Aurinko tuo kyllä niin paljon puhtia, aamutkin lähtee ihan eri moodilla käyntiin, jos aurinko paistaa heti alkuun!

   Poista
 2. Oi, tiedän tunteen! Sama täällä!!;D
  Voi hitsi, mikä jäätelöbaari, kyllä eräitten kelpaa.....;))
  Hali<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sielläkin sama homma, mahtavaa :) Kyllä meidän tosiaan kelpaa, jätskiä saa syödä ihan miten paljon tahansa ;) Leikkimökin takaikkuna on irrotettu, jotta siitä on helpompi asioida, hahhah.

   Hali takaisin <3

   Poista
 3. Hi hii.. mulla on varattu kuntosaliohjaus huomiselle. Aika monta vuotta on vierähtänyt edellisestä käynnistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saat hyvää puhtia salille! Kyllä se niin vaan on, että liikkuminen ja itsestään huolta pitäminen liikunnankin avulla kannattaa aina :)

   Mulla on myös ollut liikkumisissa ihan kamala tauko ja entinen huippukunto onkin tällä hetkellä aika rapakunto!

   Poista
 4. Olen niin iloinen kun löysin blogisi jälleen! Joskus kauan sitten olen käynyt sivuillasi, mutta kuinka olen voinut unohtaa tämän:( Blogisi on ihana, niin kuvineen kuin juttuineen ja minua lämmittää suunnattomasti myös nuo allergisille lapsille tehdyt ruokapostaukset. Lapsenlapseni kuuluvat tuohon allergiaryhmään ja kaikki reseptit ovat näinollen minulle tarpeellisia. Mukavaa kevättä Omenatarhaan, pihatöitä riittää meilläkin vielä pitkään, saksille ja sahelle on ollut käyttöä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että Villis, olen niin iloinen, että löysit takaisin! Meillä mennään tällä hetkellä maidottomalla ruokavaliolla ja ilman kotimaisia viljoja ja yritän kovasti kirjata onnistuneita kokeiluja tänne blogiin muistiin :) Kiva kuulla, että ovat tarpeellisia sinullekin!

   Mukavaa kevättä sinullekin ja kivoja pihatöitä! Meillä on juuri saatu omenapuiden leikkaukset hoidettua mutta kaikki muu on tekemättä ja vajaan kuukauden kuluttua alkaisi keittiöremontti. Kääk ja apua, lirissä vielä ollaan...rempan ja pihan kanssa :D

   Poista
 5. Joskus on ihan hyvä pysähtyä paikalleen, vaikka sitten maahan makaamaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitäpä! Ei ihan riitä, jos yöllä makaa paikallaan :D Tuolla pihalla muuten on ollutkin hauska käydä pitkälleen, kun pikkusisko konttaa heti viereen ja tekee samoin <3

   Poista