12. huhtikuuta 2014

Keittiön musta helmi

Remontin alkuun on vajaa kolme viikkoa! Hommat aloitetaan todenteolla 2.5 ja toukokuusta tuleekin todellinen työn juhla, heti sopivasti vapun jälkeen ;) Keittiön ja välihuoneen kalusteet pitäisi saada mahtumaan olohuoneeseen ja vintille. Ollaan totuttu aika väljään fiilikseen ja pian ollaan kyllä niin ahtaasti että.

Aikaisemmin kirjoittelinkin uudesta tiskialtaasta, jossa tulee olemaan kaksi isoa allasta. Muita rempan mukanaan tuomia arjen luksusjuttuja ovat muun muassa puuhella, lattialämmitys suihkuhuoneeseen, lämmin vesi vessaan ja kuvissa oleva liesi. Hankittiin se jo etukäteen, kun en suostunut enää vanhalla liedellä kokkaamaan. Kyllä se nyt periaatteessa aina toimi mutta käytännössä oli aika arvaamaton. Ja isäntäkin sai toivomansa kaasulieden. Nuo sormenjäljet olisin tietysti voinut putsata pois...mutta eikö se olisi ollut jo vähän liikaa vaadittu :D Sitä paitsi sormenjälkien korkeudesta voitte hyvin päätellä, kuka meillä on uunivahtina :D

Liesi on ollut nyt pari kuukautta käytössä ja on kyllä meidän liesiunelmien täyttymys. Samaa sarjaa olevaa jääkaappipakastinta ollaan myös katsottu. Jos rempasta jää ylimääräistä rahaa, niin sellainen hankitaan myös. Eli toisin sanoen, todennäköisesti ei hankita :D

Mitäs meinaatte, eikö ole aika herkku yhdistelmä noiden sinisten ja vihreiden huvikumpukalusteiden kanssa!?

26 kommenttia:

 1. No on kyllä hurjan kaunis liesi ja niin ihanassa ympäristössäkin vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ninnu! Liesi oli ennen keittiön häpeäpilkku, ei ole enää ;)

   Poista
 2. Niin ihana tulee olemaan, kaiken vaivan arvoista!!! Ja kaksi isoa tiskiallasta, se on must!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä uskon kanssa, että on kaiken vaivan arvoista. Ja todellakin, kaksi isoa tiskiallasta on pakko olla, varsinkin kun ei ole tiskikonetta!

   Poista
 3. Teillä on niin kauniin näköistä. Upea liesi ja kyllä on herkulliset värit keittiössä.
  T.Hellen

  VastaaPoista
 4. On herkku, todella :) Kaasu on kyllä kätevä ja heti kuuma. Meillä on veneessä kaasuliesi. Aluksi se oli jotenkin pelottava, mutta ei enää. Moni taitaa kuitenkin vähän vierastaa kaasua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen juuri se, joka alkuun arkaili ja mies sai aika kauan ylipuhua. Mutta en kyllä enää muuhun vaihtaisi, olen ollut tosi tyytyväinen :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Niin onkin, joka kerta sitä katsoessa tulee hyvä mieli...ihan vaan siitä, että, se on niin nätti ;)

   Poista
 6. Ihana on!:) Myös nuo pastelliset kalusteet on niin herkullisennäköisiä.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Taina K, itse tykkään kanssa tosi kovin noista pastelleista :) Taitavat olla kovin trendikkäitäkin nyt, meillä tosin eivät paljon trendit hetkauta, joten näillä väreillä mennään varmaan aika pitkään :)

   Poista
 7. Hieno on!

  Muistan omasta olohuonerempasta, kun kaikki sohva ja kaikki muu piti työntää riittävän kauas seinistä, että niistä mahtui repimään tapettia ja maalailemaan sotkematta kalusteita. Jonkin aikaa oli se varsinainen oleilutila ihan naurettavan ahdas, mutta kyllä tuntui olkkari isolta kun saatiin vihdoin seinät kuntoon ja kalusteet takaisin oikeille paikoilleen!

  Mulla olisi muuten blogissani sulle haaste, käy kurkkaamassa: http://sanoinjakuvin.blogspot.fi/2014/04/aika-haastavaa-eli-top-vitoset.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin koko rempan ajan pitää mielessä tuo, että sitten tuntuu taas tilavalta, kun kaikki on paikoillaan. Tässä nimittäin juuri laskeskelen, että pitääkö ruokapöytä sijoittaa sohvan ääreen :D

   Kiitos haasteesta, täytyy tulla hakemaan :)

   Poista
 8. On kyllä tosi helmi liesi!! m-mm!! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Anna, ollaan oltu tosi tyytyväisiä valintaan :) Ja tulee muuten parempaa ruokaa...hyvä liesi, parempi ruoka...vai miten se oli ;)

   Poista
 9. Aivan ihku! Ja Elämisen jälkiä pitää olla!

  VastaaPoista
 10. Kaasuhella on ihana! Käytämme sellaista nyt kuudetta vuotta, kera puuhellan. Ruokaa voi laittaa ja lämpöäkin riittää, jos sattuisi sähkökatkoja, joita valitettavasti on nykyään melko usein. Keittiöstänne tulee kodin sydän ja remonttiaika unohtuu sen ihanuuden myötä hyvin nopsaan:D Tsemppiä työntäyteiseen kevääseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Villis, tsempit otetaan avosylin vastaan! Aika paljon olisi hommaa luvassa. En malttaisi millään odottaa, että puuhellakin on taas palautettu paikoilleen noin 45 vuoden jälkeen!

   Poista
 11. Heeno on. Miten keksit valita kaasuhellan? Oletko joskus aiemminkin käyttänyt sellaista? Upea joka tapauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Aila! Mä en ole ikinä ennen käyttänyt, en ole muka osannut käyttää edes kaasugrilliä :D Mutta isännän jokaisessa aikaisemmassa kodissa (ennen mua) on ollut kaasuhella ja hän halusi välttämättä sellaisen. Ja hyvin olen osannut käyttää. Kun grillikausi käynnistyy, niin en ehkä pysty siitäkään enää luistamaan, ainakaan sanomalla etten osaa :D Uuni tuossa toimiikin sähköllä.

   Poista
 12. Helmi on <3 haaveissa olisi täälläkin kaasuhella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä kannattaakin haaveilla! Me ainakin ollaan oltu hurjan tyytyväisiä :)

   Poista