10. huhtikuuta 2014

Tätä me ollaan odotettu, Lumoan lastenmallisto!

Muistatteko vielä, kun mietin helmikuussa kuluttamista ja nykyvaatteiden laatua ihan yleisesti? Mun tiukahkot laatu-, ekologisuus- ja eettisyyskriteerit täyttää kotimainen Lumoan todella hyvin ja sen vuoksi muutama mekko itselle onkin kyseiseltä merkiltä tarttunut vakituiseen käyttöön. Ja nyt onkin sellainen hetki käsillä, etten meinaa mekoissani pysyä, kun merkiltä on taas tullut uusi mallisto naisille ja HEI HALOO, MYÖS LAPSILLE!!!!! Nyt tiedän, mistä tytöillekin saa varmasti kestävää ja kaikin puolin mun kriteerit täyttävää vaatetta.

Lumoan on mukana viikonloppuna pe-su Helsingin Messukeskuksessa järjestettävillä Lapsimessuilla. Siellä on siis mukana tyttöjen mekkoja 62-152cm ja unisex -mallisto 62-116cm. Mukana myös naisten uusi mallisto sekä vanhempaa mallistoa myös. Lumoan löytyy 6 hallista ja heti vieressä on Mmaku Smoothiesin kahvila. Harmi etten itse pääse messuilemaan, sillä melkein jo tunnen pehmeän puuvillatrikoon käsissäni ja kahvilan antimetkin varmasti maittaisivat ;)

Kuva: Lumoan

2 kommenttia:

  1. Harmi kun noi unisex vaatteet on nuin pieniä! Meillä ollaan tuosta jo kasvettu ohi... Mutta niin ihanan näköisiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joudut sitten ostamaan vaan itsellesi tällä kertaa, eiks vaan ;) Mutta oikeassa olet, ihanan näköisiä ja ihanat värit!

      Poista