17. huhtikuuta 2014

Mun elämäni paras päivä


Tuo meidän isosisko käyttää usein aika dramaattisia ja värikkäitä ilmaisuja. Lähes joka päivä kuulen jossain hyvässä kohtaa "tämä on mun elämäni paras päivä", myös "kaikki on menetetty" kuuluu usein, kun joku menee pieleen :D Eikä siinä mitään, eipähän jää kenellekään epäselväksi, mikä on neidin fiilis :)

Pikkusiskon parhaaseen päivään vaaditaan lusikka ja vaikka kattilallinen hiekkaa. Tosi pitkään noin pienikin jaksaa tehdä yhtä ja samaa asiaa "lusikallinen hiekkaa kattilasta, lusikan kippaaminen pöydän tai terassin puolelle ja lusikka takaisin kattilaan" kun vaan riittävän kiva juttu keksitään :D

Mullakin on sellainen olo, että jokainen päivä on paras päivä, varsinkin tuolla pihalla ollessa. Aurinko paistaa, linnut visertää, lapset touhuaa välillä jopa omiaan ja mä pääsen niinä hetkinä kuopsuttamaan kukkapenkkejä samalla ihmetellen tätä kaikkea edellä mainittua. Ja tietysti kameran etsimen läpi on vaan niin hienoa katsoa ympärilleen.

Mulle napsahti vielä kauppakeikka illalle mutta sen jälkeen meinaan nauttia tuosta ilmasta ja ihanuudesta...ja tehdä sata pari juttua remppaa ajatellen :)
Nyt hei oikeasti toivotan teille hyvää pääsiäistä!

P.S Edellisestä postauksesta löytyy se kakkutikkariresepti :)

6 kommenttia:

 1. ihania onsun kuvat-alkaa itsekkin haluta uutta falmauskojetta!! oikein keväistä pääsiäsienAikaa sinne omppupuiden katveeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla, mun tekis mieli uutta objektiivia ;) Ihanaa kevättä sullekin!

   Poista
 2. Ihanaa päivää! Tuo viimeinen kuva ei vois olla parempi, just täydellinen♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Nyt on ollut muutama niin upea päivä, että oksat pois! Huikeeta! Ihania pyhiä Nallelle <3

   Poista
 3. Parhaat päivät koostuvat useimmiten pienistä arkisista jutuista. Ihanan positiivinen postaus!
  Mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos AnuElina, pienet jutut on niiiiin isoja <3 Mukavaa pääsiäistä sullekin!

   Poista