21. tammikuuta 2015

Joko viimein

Siis uskotteko, kun sanon, ettei meidän arki ole tasapainossa vieläkään kaikkien niiden pyhien jäljiltä!? En tajua mikä tässä mättää...tai ehkä se vaatii vielä hiukan lisää parempaa unta, että pääsee päiviin kunnolla kiinni. Parempaa unta ollaan kyllä onneksi saatu, vielä kun saataisiin tilanne pidettyä hyvänä! Ehkä vähän kohtuutonta syyttää tästä pyhiä...mutta niiden jälkeen ei vain ole oikein kulkenut...
Kävin eilen piiiiitkän tauon jälkeen taas Helsingissä takomassa koruja ja hetkellisesti tuntui siltä, että tästä se taas lähtee. Takomisen jälkeen olen aina niin täynnä virtaa....ehkä siksi, että olen saanut keskittyä monta tuntia yhteen asiaan, eikä kukaan ole repinyt mua samaan aikaan moneen eri suuntaan? 
Ja taas sen jälkeen tuntui virtaa olevan, en vaan osannut suunnata sitä mihinkään järkevään ja uskokaa pois, mua ei ole tehty olemaan paikallaan ja suuntaamaan sitä energiaa ei mihinkään. Ja silti, illalla istuin vain paikallani ja tuijotin näitä näppiksiä. Jos mies ei olisi ollut nukuttamassa tyttöjä, olisin sanonut sille, että mulla on tylsää. Ja aina, kun sanon sille niin, niin se vastaa että mun pitäis päästä nukkumaan. Ja, että mulla on kaksi vaihtoehtoa, joko tehdä jotain, tai olla tekemättä. Jep, thanks for nothing. Ja se on aina oikeassa, olen levoton ja tylsistynyt, kun en uskalla istua alas, kun siihen saattaa vaikka nukahtaa...

Oli miten oli, tänään päätin, ettei päivä saa vain lipua ohitse ja vaikka välillä vähän lipuisikin, niin ei se haittaa mitään. Aina ei tarvitse olla niin kauhean tehokas! Ja päätin ottaa keittiön saarekkeesta kuvia, kun sitä en ole vielä tarkemmin blogissa esitellyt. Ja hyppäsinpä sitten itsekin kuvaan toisen kahvimukilliseni kanssa, vaikken hiuksia ollut harjannutkaan :D

Mutta siihen saarekkeeseen...mikä siinä on niin kauhean ihmeellistä, että siitä pitää jotain oikein erikseen kertoa!? No se, että olen rakentanut sen aivan itse! Mun eka itse rakentama huonekalu ja ihan suht tukevakin vielä :D Rakensin valkoisen osan siis pariksi saarekkeen toiselle kaapille, jonka olen kunnostanut pari vuotta sitten. Kattila/pannupuolelle on tarkoitus tehdä vielä ovet joskus mutta en tiedä vielä millaiset, enkä yleensä hoppuile näiden keskeneräisyyksien kanssa :D
Tässä saarekkeen vanhempi osa. En tiedä, onko se joskus aikanaan tässä keittiössä ollutkin. Olen nimittäin nyysinyt sen miehen verstaalta maalihyllyn virkaa toimittamasta. Isossa puulaatikossa säilytetään tyttöjen omia astioita. Osaavat sieltä itse hakea tarvitsemansa :)
Seuraavaksi pitäisi saada pikkusiskon höyhensaarille ja iltasella mulla onkin isosiskon ja kaverin kanssa luistelutreffit viereisen koulun kentällä :) Tällaista tänään täällä. Mitäs teille kuuluu?

We renovated our kitchen last summer and I made this table/stand with my own hands. It´s my first selfmade furniture and I´m very happy how it turned out. The blue part is old, I found it couple years ago from our outbuilding.

I decided to have a great and energetic day today :) How are you doing?

24 kommenttia:

  1. Tuo saareke on kaunis ja heti nappasin kopin ideasta. Meillä on tuollainen vanha astiakaappi kesäkeittiössä. Monta kertaa olen miettinyt ylä- ja alaosan erottamista ja niiden tuunausta. Kiitos postauksesi, olen taas nytkähtänyt eteenpäin ideoinnissani. Näytät suloiselta tuossa kuvassa. Otitko sen itse kaukalaukaisimella? Kotinne on hurjan viehättävä ja koko blogisi ehdoton suosikkini!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuija! Meillä oli tämä sininen kaappi keittiössä jo ennen remonttia ja sen korkeus (ja ulkonäkö tietysti) on niin täydellinen, että halusin sen rempan jälkeenkin keittiöön. Saareke oli ainut järkevä ratkaisu, kun meidän ikkunat alkavat niin alhaalta, ettei seinän viereen laiteta juuri mitään, kun ikkunoita on kaksi ja oviakin peräti kolme :D Ja kun sopivaa vastakappaletta ei kaapille ollut, niin tein sitten itse :)

      Kuvan otin kaukolaukaisimella. Kun kamera oli kuitenkin jalustalla, niin ajattelin kerrankin mennä itsekin mukaan :)

      Poista
  2. Have a good day ;)

    VastaaPoista
  3. you can be proud of your creation. This furniture is very beautiful!

    VastaaPoista
  4. Unelmasaareke värejä myöten! Ja tuo seinäkaappi ja...❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Nalle :) Nämä on näitä mun lempivärejä ja kun itse tekee, niin saa mitä haluaa :)

      Poista
  5. Saareke on tosi kivan näköinen, siis sekä vanha puolisko, että tekemäsi uusi. Ja hei, sun hiukset näyttää oikein hyvältä harjaamattomanakin. Toisin on meikäläisen, hyvä kun uskaltaa aamulla peilistä katsoa harjaamatonta takkupehkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eerika! Hiukset näyttäis kyllä aika paljon paremmalta laitettuna! Nämä kun ovat sellaista piikkisuoraa mallia, niin aika karsealta mun omaan silmään tuossa näyttävät :D Mutta ei se mitään, on ainakin realistisia kuvia ;)

      Poista
  6. On tuo teidän keittiö kyllä niin kiva! Ja saarekkeesta saat kymmenen pistettä - terkuin puuseppä ;D

    Tuo alun kuvailu tunnelmista ja vaikeudesta olla vaan on kyllä tosi tuttua!! Kuvauksesta oivaltelin paljon itsestänikin, kiitos siis ^_^!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Anna! Ja ihan hyvä, ettet näe tätä lähempää...tai siis onhan tämä tosi hienoa amatöörin tekemäksi mutta ei se kyllä ihan puusepän jälkeä vastaa :D Mutta ei ehkä tarvitsekaan :)

      Kiva, että jotain mihin samaistua :)

      Poista
  7. Kaunis, kaunis keittiö! Vähän saman näköistä kuin meillä, mutta teillä on kyllä hienompi :) Sun sisustustyylistä tulee mulle täydellisesti mieleen Atlanta Bartlettin kirja "Sisusta rennosti". Teidän koti on kuin tehty kirjan ohjeiden mukaan :) Kirja ja blogisi ovat suosikkejani!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos luonnonvalo! Vau, olen aika otettu! Kirjaa en tunnekaan, pitää varmaan tutustua, kun sun kirjavinkit ovat ennenkin olleet kohdallaan! Ihan on kyllä mun omasta päästä tempaistu tämä köökki :D

      Poista
  8. Tossa keittiössä kyllä kelpaa sumppia hörppäillä! Onko teillä muuten pöytää keittiön puolella ollenkaan? ..mä täällä poden jo valmiiks luopumisen tuskaa, kun keittiö meinaa käydä niin ahtaaksi, että pöytä on pakko heivata jossain vaiheessa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On meillä ruokapöytäkin tässä. Nämä kuvakulmat antavat keittiöstä ehkä 1/3, eli tiskipisteen, saarekkeen ja jääkaapin sekä kuiva-ainekaapin. Tuon tiskipöydän vasemmalla puolella on vielä iso ikkuna ja sen edessä ruokapöytä 6:lle. Ruokapöydän kanssa samalla puolella on vielä liesi ja puuhella. En ole tainnut täällä blogin puolella oikein tuota ruokapöytäpuolta kuvatakaan, kun ei mun objektiivi oikein taivu :/ Instasta löytyy enemmänkin kuvia :) Ehkä kesällä saa sitten enemmän kuvia, kun voi avata ikkunan ja mennä ulkopuolelle räpsimään ;)

      Poista
  9. Kauniita kuvia ja kaunis keittiö! Täällä on vähän samoja juttuja ollut mielessä. Jotkut päivät vaan ovat tuntuneet niin kovin tehottomilta ja sitten sitä itseään aina moittii, että enkö saanut taaskaan mitään aikaiseksi. Voi kun osaisi just niistäkin hetkistä nauttia, koska ihan varmasti niitä tosi kiireisiä ja tehokkaitakin päiviä on edessä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ruut! Niin sitä on usein itselleen aika vaativa, tai mä ainakin olen. Tiedän kyllä että kevätkin tuo tullessaan ihan uutta virtaa, kun pääsee pihalle kuopsuttamaan <3 Paljon hyviä päiviä sulle, tehokkaita tai vähemmän tehokkaita :)

      Poista
  10. mikä lie talvipäivän seisaus---mullakin jumittaa...tuntuu ettei keksi mitään järkevää toimintaa..ja sitjuuttuu vaan tuijottamaan tätä turhaaRuutua!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tiedän, jumittaa täälläkin ja pahasti! Tsemiä sinne, toivottavasti kevät vie jumit pois :)

      Poista
  11. Kiitos ihanista saarekekuvista! Tuo laventelinsininen on niin namu! Minä olen pitkän aikaa yrittänyt todistella miehelle, että voitais kokeilla tuollaista saarekeratkaisua meille. Ja että sen voisi saada ihan siistiksi kohtuu hinnalla ja tuunaten. Nyt on sitten mallikuvia näyttää!! Omaan saarekkeeseeni ajattelin myös aamiaispöytää. Katsotaan miten suunnitelmat edistyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saareke on ainakin meillä ollut todella toimiva! Siinä pystyy lastenkin kanssa ihan kunnolla levittäytyä leipomaan :) Suosittelen siis!

      Aika edullisesti tällaisen laittaa kasaan, ainoastaan tuo pöytälevy on vähän ongelmallisempi. Pöytälevyn syvyistä puulevyä ei löytynyt ihan helpolla, tai ei oikeastaan ollenkaan. Tämä meidän pöytälevy on liimattu kahdesta erillisestä levystä.

      Poista