11. joulukuuta 2015

Kullan kimallusta

IMG_2796
Joulufiilis piipahtaa aina välillä meilläkin. Jotenkin uskomatonta, että siihen on enää vajaat kaksi viikkoa enkä ole edelleenkään montaakaan ajatusta sille antanut.
IMG_2798
Ja vielä uskomattomampaa on se, että siitä huolimatta meillä näkyy punaista ja kultaistakin vielä! 
IMG_2810
Blogin pitkäaikaiset lukijat ehkä muistavatkin, että joulu on meillä hyvin hillitty. Kuusi, kukat, tuoksut ja yhdessä oleminen tekevät tunnelman. Samat koristeet vuodesta toiseen ja luonnon omat koristeet sammaleineen, oksineen ja käpyineen. Tytöt askartelevat lumihiutaleita ikkunoihinsa ja näkevät tontun vilahtavan ikkunan alla tuon tuostakin. Lapsilla tuntuu riittävän siinäkin jo fiilistelyä ihan riittämiin. "Ankeaa" on joku joskus kommentoinut...mutta meille sopivaa :)
IMG_2801
Nyt kuitenkin näin kirppiksellä vanhan metallisen tähden, oikein kiiltävän. Muistelen, että lapsuudessani jollain sukulaisella olisi ollut tällainen tai samantyylinen tähti ikkunassa...ehkä äidin isällä tai isän isän isällä? En muista. Mutta tutulta se heti tuntui ja lämmitti sydäntä niin paljon, etten kahden euron hintaan voinut jättää sitä sinne. Lamppu johtoineen oli niin huonon näköinen, että ajattelin tähden riittävän sellaisenaankin ilman valoa.

Ja on se vaan niin kaunis, punainen amaryllis vierellään <3
IMG_2811
:)

Huomenna meille tulee hyvää seuraa ja toivottavasti myös suunnittelun täyteinen päivä yhden projektin puitteissa! En malta odottaa!

Tunnelmallista ja onnellista viikonloppua teillekin <3


P.S. Lohjalla on viikonloppuna Menneen ajan joulumarkkinat. Me ollaan menossa sunnuntaina, joten ehkä törmätään siellä!

6 kommenttia:

 1. Minusta ei ole ollenkaan ankeaa vaan hienoa, että kaikki eivät tee valtavaa numeroa tästä nykyään niin kaupallisesta juhlasta. Tärkeintä niin lapsille kuin aikuisille on juuri se yhdessäolo ja rauhoittuminen. Hyvää joulunodotusta sinne etelään lumisesta Pohjois-Suomesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle kommentista ja toivotuksista! Hyvää joulunodotusta sinne pohjoiseenkin, lumen keskelle <3

   Poista
 2. Hurmaava peitto tuossa tuolilla ja rauhoittava tunnelma välittyy kuvankin kautta. Punainen amaryllis sai minussa heräämään aivan pikkiriikkisen punaisen kaipuun. Kolmannen adventin aattona, Tuija alias tuikku näin joulun aikaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuikkuseni, se on joulunpunainen, joka saa sen kaipuun aikaan :) Tunnelmallista kolmatta adventtia sinulle <3

   Poista
 3. Siis onko joku oikeasti sanonut, että ankeaa?
  Jokaisella on makunsa ja jokaisella oma oikeutensa laittaa juuri niin, kuin haluaa.
  Kaunista. Yksinkertainen on aina kaunista!
  Rauhaisaa joulun odotusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On joku ihan oikeasti sanonut ja silloin se tuntui vähän kurjalta, arvostella nyt muiden tapaa viettää joulua. Mutta niinhän se on kuten sanoit, jokainen laittakoon sillä tavalla, kuin itse haluaa :) Me tykätään yksinkertaisesta ja hillitystä :)

   Kiitos samoin Hyvä Mieli, rauhaisaa joulun odotusta sinullekin!

   Poista