22. joulukuuta 2015

Mieletön idea, toteutus sitten taas...

IMG_3827
Sain tuossa viime viikon lopulla ihan huikean idean!
IMG_3823
Teilläkin on monella varmaan se tilanne, että näin joulun alla on vähän hankala saada kaikessa rauhassa ystäviä yhteen. On niin paljon pikkujouluja, jouluvalmisteluja ja kaikkea muuta mukavaa. Päätinkin kutsua muutamat rakkaat ystäväni meille lahjojen paketointitalkoisiin iltamyöhään, kun kaikkien lapset ovat jo nukkumassa. Juotaisiin samalla vähän glögiä ja ehkä maisteltaisiin jouluisia suklaita, juteltaisiin siitä mikä juuri silloin tuntuu kivalta...ja samalla tulisi ne lahjatkin paketoitua. Ystävät innostuivat ideasta myös ja sovittiin iltakin jo.
IMG_3815
Ja täytyy sanoa, että nyt hitusen harmittaa, kun päästään toteuttamaan sitä vasta ensi joulun alla. Meillä nimittäin sairastellaan...ja näköjään koko vuoden edestä näin yhdellä kertaa. Parhaillaan on onneksi vain yksi potilas, influenssa seuranaan. Voi olla, että minä olen seuraava...vaikka hoenkin itselleni "olen terve, olen vahva" (oppia mielen melodioilta) ja vedän kaksin käsin tuoretta inkivääriä ja sitruunaa (niillä olen koko syksyn pysynyt terveenä).
IMG_3826
Meidän paketit tehdään siis jossain vaiheessa, jos jaksetaan ja ystävien kanssa voi onneksi keksiä jonkun toisenkin verukkeen, millä päästään treffaamaan ilman lapsia  ;)

Mutta nyt vähän glögiä kuppiin, nimittäin kohta on joulu <3

8 kommenttia:

 1. Laita ylös idea, ettei unohdu! Seuraava joulu on vasta vuoden päästä! Glögiä otan minäkin tänään! Hyvää joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällähän se on ylhäällä Tillariina :) Pitää ehkä laittaa jo kalenteriinkin merkintä joulukuun alkuun, jos en muista vuoden vanhoja postauksia kahlata ;)

   Mukavaa iltaa sinulle ja ihanaa joulun odotuksen huipennusta!

   Poista
 2. Oi voi, toivottavasti selviätte mahdollisimman vähälla sairastamisella!

  Täällä pakettitalkoot (ihan ylhäisessä yksinäisyydessä kun lapset on menneet nukkumaan ja mies yövuoroon) ja luulen että tilanne vaatii hitusen glögiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toista viikkoa jo mennään sairastellessa. Ja toista kierrosta myös. Ja toista tautia :D Mutta kyllähän tämä pian on varmasti ohikin taas :)

   Mukavia talkoita sinne ja herkuttele nyt sinäkin sillä glögillä :)

   Poista
 3. Glögilasi minullakin työpöydällä tätä sinulle kirjoittaessa. Kyllä se Joulu tulee silti, vaikka sairastaisittekin - älä huoli. Mielen melodioilla on hyviä metodeita - toivotaan niiden auttavan tässäkin. Kiitos viestistä. Palaan siihen Joulun jälkeen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuleehan se joulu, ihan varmasti :) Ja varmasti mukava joulu joka tapauksessa. Jos ollaan kaikki 39 asteen kuumeessa, niin vedetään vaan patjat lattialle ja maataan kaikki vierekkäin ja katsotaan elokuvia :)

   Olen saanut todella paljon mielen melodioilta jo nyt ja vasta puolessa välissä valmennusta mennään...puhumattakaan siitä, että oppeja voi kantaa mukanaan koko elämän <3

   Jään odottamaan vastaustasi :)

   Poista
 4. Voi ei :( Pikaista paranemista sinne ja koittakaa silti nauttia jouluntunnelmasta! Ihanaa joulunaikaa teille, sairastelusta huolimatta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eerika <3 Me yritämme parhaamme, kolme influenssapotilasta on perheessä, joten ainakin maltamme lojua kylkikyljessä sohvalla :)

   Ihanaa joulunaikaa myös sinulle ja läheisillesi <3

   Poista