13. joulukuuta 2015

Sunnuntain tunnelmia

IMG_2893
Käytiin Lohjan menneen ajan joulumarkkinoilla tänään ja viivyttiinkin ihan pitkän kaavan mukaan. Isosiskon kannelmusiikkiryhmä esiintyi kirjaston aulassa ja juuri siinä hetkessä en tiennyt kyllä mitään kauniimpaa, kuin Koska meillä on joulu -laulun ison lapsiryhmän laulamana <3 Oli aika lähellä etten alkanut kaivamaan nenäliinapakettia taskusta. 
IMG_2908
Markkinoilla oli mukava tunnelma, vaikka lunta täällä ei olekaan. Ilma oli kuitenkin muuten ihan ok, niin kierrettiin alueella ihan ajan kanssa. Aika monta vuotta ollaan markkinoilla käyty ja täytyy sanoa, että vuosi vuodelta tarjonta on mielestäni laajempi. 
IMG_2861
Rakastuin Valona -merkin korviksiin, kuin mulle tehdyt <3 Isosisko rakastui Tuias -mukiin ja hörppi siitä kaksi mukillista kamomillateetä heti, kun päästiin kotiin :) Paikallisen paahtimon kahviakin tarttui mukaan!
IMG_2905
Kotona paistettiin vielä lettuja välipalaksi ja nyt on pihasauna lämpiämässä. Tästä on mukava taas suunnata uuteen viikkoon!

6 kommenttia:

 1. Joulumarkkinat ovat kyllä kivoja. Minä kävin lauantaina joulumarkkinoilla Joensuun Areenalla. Myyjiä oli paljon ja kaikkea mukavaa oli myynnissä. Markkinoiltakin saa joulutunnelmaa. Hyvää kolmatta adventtia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmiset ovat usein vielä markkinoilla niin hyvällä mielellä ja jouluinen tunnelma tarttuu :) Mukavaa viikkoa sinulle Anneli!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Mun mielestä myös, aivan mielettömän kauniit :)

   Poista
 3. Mäkin hankin joulumarkkinoilta joulumieltä itselleni. Ja sieltä saa uniikkeja lahjoja ja jotain erityistä itselle. Ja noi Tuias-astiat: mikä käsityön tuntu ja kaunis muotoilu. Mulla on mukeja, kulhoja ja kannu. Ihanaa Joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuias-astiat on aivan mielettömän upeita! Mulla on myös mukeja ja kulhoja mutta kannu puuttuu ja se kuulostaa aivan älyttömän kauniilta!!!

   Kiitos samoin, ihanaa joulunaikaa sinulle Marianne!

   Poista