16. joulukuuta 2015

Pieniä herkkuja

IMG_3607
Olin eilen kuvaamassa niin kaunista kotia, etten tiedä miten ihmeessä maltan odottaa tooooosi pitkän ajan, että saan jakaa kuvat teille! Mutta maltettava on (hyvää harjoitusta mulle), ei auta mikään :)

IMG_3629
Yleensä olen koko päivän kuvausten jälkeen ihan poikki ja seuraava päivä meneekin ilman kummempaa aivotoimintaa enkä pysty oikein minkäänlaiseen sosiaalisuuteen:D Mutta tänä aamuna meno oli ihan muuta, kuin sumuista, tahmeaa ja aivotonta. Sain nimittäin pikavisiitille Fridan. Tiedättekö sen, joka asuu kaupungin laidalla :) Ja Fridallahan riittää energiaa ja intoa vaikka muille jakaa!
IMG_3625
Frida toi mulle itse tehtyjä suklaaturkinpippuri-tryffeleitä <3 Kahvin kanssa, ihania <3
IMG_3621
Innostuinpa herkutellessa vähän suunnittelemaan eskariopettajille joulumuistamisia :) Heillekin on herkkuja luvassa!

Fridalle kiitos visiitistä ja herkuista! Pikkusiskokin oli ihan myyty ja täällä jo kyseli, että voitaisiinko soittaa Frida-tädille :)

4 kommenttia:

 1. <3 Täällähän mä olinkin sut jo nähnyt aiemmin. :) Todella ihana blogi! <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos itsellesi, ihanainen Anna... ilmeisesti et tukehtunut noihin itsetehtyihin tryffelipalloihin, odotin viestiä koko illan -heheee :) Sen ihanan pikku-prinsessan voi tuoda tänne vaikka heti. Mulla kun on näiden teinipoikien kanssa jäänyt kaikki prinsessaleikit väliin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tukehtunut :D Veivät vaan kielen mennessään, että unohtui sitten laitta viestiä :) Olivat todella herkullisia!

   Mä kuule pidän Frida sut mielessä, kun tarvitaan lastenvahtia ;) No ei kai...mutta tänäänkin on vielä pikkuinen puhunut susta!!

   Poista