9. joulukuuta 2015

Mustion Linnassa

Yhteistyössä Mustion Linna

Sain alkusyksystä viestiä kotikylässäni asuvalta naiselta, että hän haluaisi minut kuvaamaan hänen ja miehensä hääkuvat. Ilomielin otin keikan vastaan, sillä on todella innostavaa alkaa suunnittelemaan kuvauksia, jollaisia en ole vielä aikaisemmin päässyt tekemään. Kuvien suunnittelu on ehdottomasti yksi valokuvauksen kutkuttavimmista vaiheista, sillä silloin kaikki on vielä mahdollista :) 

mustavalko--9
Kyselin hääparin ajatuksia ja mieltymyksiä kuvien tyylistä. Fiilistelin erilaisia hääkuvia ja innostuin erilaisista lokaatioista. Olisi ollut aivan ihana kuvata ulkona mutta marraskuun lopun säät ovat sen verran arvaamattomat, joten lähdin etsimään sopivaa suojaisaa miljöötä sisätiloista. Etsin kaunista ja harmoonista sisätilaa Lohjan lähettyviltä, kun mieleeni muistui Mustion Linna. Ilokseni pääsimme linnaan kuvaamaan ja lupasin kuvien esittelyn yhteydessä kertoa myös hieman linnasta täällä blogissani, jotta hieno paikka tulisi teidänkin tietoisuuteen.
mustavalko--2
Mustion Linnan historia ulottuu yli 200 vuoden taakse ja se on yksi Suomen arvokkaimmista kartanoista. Linna sijaitsee Mustiolla, noin 80 km Helsingistä Hankoon päin ja siellä toimii museo (jossa nämä kuvat on otettu), puisto, hotelli, ravintola sekä kokous- ja juhlatiloja. Pääsin nyt kuvausten yhteydessä tutustumaan museoon ja sitä kautta linnan historiaan ja suosittelen todella lämpimästi kierrosta linnassa!
väri--7
Linnan puisto on aivan mieletön ja sinne on vapaa pääsy... valokuvaajan silmin se on monien upeiden kuvauspaikkojen keskittymä! Heti, kun ilmat muuttuvat vähän suotuisimmaksi, niin suuntaan tyttöjen kanssa sinne ehdottomasti eväsretkelle, kamera mukana tietenkin :) 
mustavalko--11
Ravintola on itseltäni vielä kokeilematta mutta listalla sekin on aivan ehdottomasti, sillä ravintola on sijoittunut White Guide Nordicin 2016 listalla Suomen 11. parhaaksi ravintolaksi! 
mustavalko--13
Mustion Linnan sivuilta löytyy tarkempaa tietoa palveluista, joten tutustukaa ihmeessä lisää! Vinkkinä vielä, että myös tässä joulun alla linnassa tapahtuu: 

Joululounas on tarjolla 7-18.12 
20.12 linnassa on joulubasaari, jossa myydään linnankrouvin herkkuja kodin joulupöytäänIso kiitos Mustion Linna, että pääsimme upeisiin tiloihinne kuvaamaan! 

Kiitos myös hääparille, kun pääsin ikuistamaan tärkeää päiväänne <3

6 kommenttia:

 1. Kävin elokuussa Mustion Linnan puistossa kiertelemässä.Silloin lummelammessa kukkivat upeat lumpeet monessa eri värissä.Aika mystinen paikka :) Kauniita hääkuvia olette ikuistaneet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla riittää siellä vielä nähtävää! Puisto on varmaan ihan mieletön myös eri vuodenaikoina!

   Kiitos Tiina <3

   Poista
 2. Mustion Linna aivan mielettömän kaunis paikka. Olisi ihanaa nähdä tuo paikka talvisena!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Itselläni on suunnitelmissa käydä katsomassa puistoa jokaisena vuodenaikana <3

   Poista
 3. Tuonne on päästävä. Kerran olemme pyörähtäneet portin pielessä, mutta siihen se (sillä kertaa) jäi. Hieno paikka ikuistaa hääparin onnea. Terveisin Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten, kun menette tuonne seuraavaksi, niin laitahan mulle viestiä!!! Asutaan aika lähellä ja laitan kahvit varmasti porisemaan :)

   Poista