13. maaliskuuta 2017

Ei läpeensä paha kuitenkaan

RG7A8837
Tiedätte varmaan, kun joskus on niitä päiviä, ettei vaan kulje. Kroppaa särkee, nurkista vetää, mikään ei oikein huvita ja jos johonkin ryhtyy, niin sitten vähintäänkin tökkii pahemman kerran. Kerta kaikkiaan kiukuttaa ja sillä selvä.

Sattuikin sellainen tälle päivälle ja vielä maanantaina!
RG7A8764
Puhuin miehen kanssa puhelimessa iltapäivällä ja kuulostin varmaan juuri siltä, miltä tuntuikin, kiukuttelua luvassa koko päiväksi.

Mutta kuinka sitten kävikään. Päätin piipahtaa ohikulkumatkalla yhteen liikkeeseen, jolle olen haaveillut tekeväni kuvia ja kas kummaa, kun vaan otin hymyn kasvoilleni niin päivä muuttui. Sain sovittua tapaamisen ideointiin heidän kanssaan ja vain taivas on rajana, jos se itsestäni on kiinni :) Kävelin tyytyväisenä autoon ja avasin hanskalokeron ja löysin suklaata! Päivä todellakin lähti aivan uusille urille :D Soitin miehelle ja kerroin, ettei päivä sittenkään ollut läpeensä paha kuitenkaan.
RG7A8799
Jotta huomenna vältyttäisiin samalta, niin ajattelin mennä aikaisin nukkumaan ja nukkua niin pitkään, kuin tytöt aamulla antavat. Teen pihakierroksen heti, kun olen vienyt tytöt kouluun ja hoitoon ja vasta sen jälkeen aloitan päivän työt. Ja jos aurinko paistaa, niin ehkäpä juon päiväkahvitkin jossain aurinkoisessa paikassa, laitan hetkeksi silmät kiinni ja vain kuuntelen. 
RG7A8820
Tilaan siis iloa huomiselle eikä yhtään kiukuttelua!

Iloa teidänkin viikkoonne <3

12 kommenttia:

 1. Tunteet tulevat ja menevät... Aurinkoista tiistaita! Yöunet 👌🏻 Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinhän se on ja parempi antaa niiden huonojenkin tunteiden tulla, niin menevät sitten nopeasti ohikin :)

   Kaunista tiistaita myös sinulle Tuija!

   Poista
  2. Tänään minä puolestani ryven vähemmän hyvissä tunnelmissa, mutta metsäkävely varmasti helpottaa oloa. Kevätsadetta! Tuija

   Poista
  3. Toivottavasti metsä auttoi Tuija ja tänään ehkä jo olikin aurinkoista! Ainakin täällä meillä päin oli aivan häikäisevän kaunis kevätpäivä <3

   Poista
 2. Mahtava päivän pelastus! Ja jälleen niin ihania kuvia...ja supersuloinen tyttö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo suklaan löytyminen vei päivän kyllä ihan uudelle levelille :D Kertoo ehkä siitä, että elämässä on kaikki oikeasti kohdallaan, jos näin pienet asiat pelastavat päivän <3

   Poista
 3. Ihanaa päivä kääntyi kuitenkin mukavaksi!
  Aivan upea pannu. Minulla etsinnässä joko vanha mutta kuitenkin käyttöön sopiva tai sitten ihan uusi teekannu. Omistan lasisen mutta siinä oleva metallinen kansi nupilla on niin epäkäytännöllinen ja erittäin kuuma. Ehkä se unelmien teekannu joku kaunis päivä vielä vastaan tulee kun silmät pitää auki.
  Mukavaa iltaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kannu löytyi Prisman omasta valikoimasta ja olen ollut hurjan tyytyväinen! Toki tämänkin kansi kuumenee, kun on valurautaa mutta toimii kyllä mun mielestä tosi kivasti ja onhan se kaunis :)

   Poista
 4. niin tuttua..mulla tuli kiukku yhtenä päivänä kun ei ollut ihanaa kevättakkia mitää päälle laittaa kun oltiin kaupunkiin lähössä....matkalla sit oltiin hiljaa mut sit mieleeni pälkähtikin et onhan mulla yks! sit olo parani :D mut se reissumentiin juntti tuulari luukilla se kyllä ärsytti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Milla, ymmärrän! Ja tästä tulikin mieleeni, että missä mun kevättakit mahtaa olla :D

   Poista