31. maaliskuuta 2017

Perjantain fiiliksiä

RG7A0655
Jotenkin ihan mieletön fiilis juuri nyt, näin perjantai-iltana. Kulunut viikko on ollut todella kiireinen töiden suhteen ja ensi viikko näyttää ihan yhtä kiireiseltä. Mutta nyt alkaa viikonlopun mittainen vapaa ja siitä olen kai näin fiiliksissä.

Itseasiassa jo perjantait ovat meillä melkein kuin vapaapäiviä, kun tytöillä loppuu koulu ja hoito jo puolen päivän aikoihin ja päivää riittää iltaan vaikka kuinka pitkään. Tänään ennätettiinkin tuomaan jälleen yksi isompi kaluste aikaisemmasta kodista, välihuoneen peilipiironki, joka sijoittui nyt eteiseen. Arvaatte varmaan mitä se sai aikaan, jep, vähän kaikenlaista säätöä. Mutta nyt on piironki paikoillaan ja eteinen taas myllätty uuteen asuun. Piirongin laatikkoja kantaessa mietin, kuinka helppoa näiden lipastojen ja piironkien muuttaminen on, kun voi vaan ottaa laatikot ja rungon erikseen kyytiin ja tavarat pysyvät omilla paikoillaan kuljetuksen ajan. Ei tarvitse pakata tavaroita erikseen mutta ei myöskään tule käytyä tavaraa läpi, kun laatikon saa perillä saman tien takaisin paikoilleen...eli se karsiminen jää tässä kohtaa kyllä tekemättä. No tytöt kyllä kävivät yhden laatikon perusteellisesti läpi, sillä piirongin alin laatikko on ollut tyttöjen leluja täynnä ja arvaatteko miten innoissaan tytöt leikkivät omilla tutuilla leluillaan, kun ne ovat olleet poissa käytöstä monta viikkoa!?
RG7A0639
Huomenna suunnataan Tampereelle siskon perheen luokse synttäreitä juhlimaan ja sunnuntaina olisi ohjelmassa omenapuiden leikkaamista aikaisemmassa kodissa. Täytyy varata paketti nenäliinoja mukaan sillä itkulta ei varmasti vältytä. Niitä omenapuita (kaiken muun ohella) tulen kyllä ikävöimään kovin. Täytyy tänne koulunkin pihaan istuttaa muutama omenapuu näiden muutamien olemassa olevien lisäksi, vaikka se ei todellakaan ole sama asia, ei lähelläkään. Ei nimittäin ole montaakaan niin kaunista asiaa, kuin vanha omenatarha <3 Kuulostaa ehkä hassulta mutta ne puut ovat meille kuin läheisiä ihmisiä ja niiden mukaan meidän vuotemme ovat aikaisemmassa kodissa kulkeneet. No mutta, en vieritä niitä kyyneleitä ihan vielä. Ehkä sitten sunnuntaina.
RG7A0670
Mutta nyt, perheen kanssa vielä sohvalle ja vaihde vapaalle <3 Oikein mukavaa ja onnellista viikonloppua teille jokaiselle <3

Yhteistyössä, Kukkahuone Verona.

6 kommenttia:

 1. Leppoisaa viikonvaihdetta! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija, viikonvaihde oli oikein mukava :) Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Maria! Tampereella on aina mukava käydä, varsinkin rakkaiden ihmisten luona <3

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Tiiu! Oikein mukavaa alkavaa viikkoa sinulle :)

   Poista