25. maaliskuuta 2017

Kukkajuttuja

RG7A9389
Piti jo eilen kirjoitella kukista mutta päivä olikin niin täynnä ohjelmaa etten illalla enää jaksanut, vaan kävin nukkumaan lasten kanssa samaan aikaan. Tapasin ensimmäistä kertaa entisen kotimme tulevat asukkaat ja olin koko loppupäivän niin fiiliksissä etten malttanut edes istahtaa alas. Kerron siitä sitten toisella kertaa ja nyt nyt niihin kukkiin!
RG7A9356
Sain aivan unelmaduunin, joka tullee näkymään myös täällä blogissa säännöllisesti. Alan kuvata paikalliselle kukkahuoneelle lifestyle-tyylistä kuvaa yrityksen someen ja heidän nettisivuilleen. Erilaisia kukkia luvassa siis! Merkitsen nämä postaukset aina erikseen postauksen loppuun selvyyden vuoksi :)
RG7A9452

RG7A9331

RG7A9433

RG7A9347

RG7A9420

RG7A9300
Näiden kuvien myötä kaunista viikonloppua teille jokaiselle <3

Yhteistyössä, Kukkahuone Verona

8 kommenttia:

 1. Ihanaa Anna! Vedensiniset pellavalakanat ovat hurmaavat. Mistä olet ne löytänyt? Minulla on alkanut viritä värin kaipuu... Lauantai-iloa! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija <3 Lakanat ovat H&M:n parin vuoden takaa. Tätä samaa sävyä ei enää näytä olevan mutta kahta muuta kaunista sinistä/vihreää kylläkin!

   Ihanaa lauantaita sinulle Tuija!

   Poista
 2. Sait varmasti juuri sinulle oikean duunin...vaikken valokuvaamisesta mitään ymmärrä,sulla on niin kaunis tapa saada kuviin sellaista ihanaa pehmeyttä ja utua.Se jos mikä sopii kukkien kuvaamiseen,niinkuin nuo kuvas näyttävät nytkin.... Ja ihan hirmuisesti onnea uudesta kodista,seuraan innoissani jatkoa,ihanaa kevään odotusta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Kiisu, mukava kuulla <3

   Oikein ihanaa kevään odotusta sinullekin <3

   Poista
 3. Ihanaa työtä kukkien parissa.
  Kukat ovat niin ihania kotonakin ja malttamattomana odotan myös luonnonkukkia
  mitä saisi maljakkoon:)
  Ihanaa kun vanha kotinne saanut jo uudet asukkaat:)
  hellen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä Hellen, malttamaton olen minäkin luonnonkukkien ja puutarhan kukkien suhteen! Ihanaa, että aika on täällä pian taas :)

   Poista
 4. Vau ja onnea uudesta valokuvaustyöstä! Itse tykästyin tuohon ihan ensimmäiseen kuvaan, kukat näyttää jotenkin niin kauniilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Tässä työssä pääsee kyllä kivasti toteuttamaan itseään ja erityisesti juuri tässä tapauksessa tämän asiakkaan kanssa, kun ohjeet toteutukselle on suht väljät :)

   Poista