1. maaliskuuta 2017

Kuvan ulkopuolella

RG7A7913
Olen ollut alkuviikon reissun päällä enkä ole ehtinyt kuvaamaan itselleni lainkaan. Jo illalla päätin, että kuvaan aamulla heti, kun saan tytöt kouluun ja hoitoon. Sen jälkeen olisi aika purkaa loman ja alkuviikon aikana kertyneet sähköpostit ja saada työasiat taas rullaamaan.

Vielä ennen nukkumaan menoa sain vision kuvasta (vision toteutuminen yllä) ja aamulla sitä olikin helppo lähteä toteuttamaan.

Rauhallinen (lähes pysähtynyt) aamupala ison lankkupöydän äärellä. Äänenä vain hiljaisuus ja ympärillä yhtä harmoninen näkymä, kuin kuvassakin. Ikkunasta näkyy maaliskuun ensimmäisen päivän kuulas aamu. Korkeat männyt heiluttelevat ylimpiä oksiaan hiljalleen ja epätahtiin. Mäntyjen rungon ruskeus näyttää melkein oranssilta vielä lumista maisemaa vasten. Ajatuksissa kevät, eikä mitään muuta.

Tälla
isen kuvan halusin ottaa ja pystyn kyllä ihan samaistumaan todellisuudessakin kuvan tarinaan, vaikkei pöytä nyt iso lankkupöytä ollutkaan, eikä ympärillä ollut muuta harmonista, kuin ikkunanäkymä. 
RG7A7933
Pöytänä oli vanhojen kangaspuiden leveä penkki ja ympärillä eilisen illan räjähtänyt telkkarihuone. 
RG7A7943
Sorkkarauta ja mattopuukko odottavat lattialla kiltisti jatkajaa, kun lattian päällimäisen muovimaton poistaminen jäikin illalla kesken.

Onko mulla tässä joku pointti? Ei oikeastaan muuta kuin halusin vain muistuttaa, että kaikki mikä kuvissa näkyy ei ole, kuin osa kokonaisuutta. Vaikka kuva onkin ihan todellinen, niin se ei välttämättä aina vastaa koko todellisuutta.


No mutta, sain kuvani :) Ja sain mielettömän määrän töitä tehtyä! Seuraavaksi varmaan raivaan telkkarihuoneen siistimmäksi ja jatkan harmaan muovimaton poistamista lattiasta. Suunnitelmissa olisi myös saada jatkoa koulun pohjan suunnitelmiin, kun kerroin niistä viimeksi vain julkisten tilojen osalta. Toivon mukaan kuulemme siis seuraavaksi suunnitelmapostauksen merkeissä :)

2 kommenttia:

  1. Sulla on kyllä superkaunis koti, sotkuista viis! Ja ihanan valehetken olet saanut taltioitua, näyttää juuri siltä mitä haitkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiina :) Näissä koulun vanhoissa pinnoissa on kyllä viehätyksensä, olen erityisen ihastunut tämän huoneen ikkunaseinään, jossa on vanha tapetti säilynyt kokonaan. Mutta valo on ehkä kaikista kauneinta ja sitä näistä isoista ikkunoista kyllä tulviikin paljon.

      Poista