29. maaliskuuta 2017

Pulu ja muut

RG7A0613
Ei taida pulu tietää millaisen onnentunteen ja hymyn se sai minussa aikaan kujerruksellaan, kun ripustin iltapäivällä pyykkejä narulle kuivumaan.

Blogin pitkäaikaiset lukijat ehkä muistavat, että meidän aikaisemman kodin pihakuusessa asui pulupariskunta, joka jokaisena keväänä ilmestyi paikalle aurinkoisena päivänä ja majoittui tuttuun vanhaan pihakuuseen. Tämä uusi pihapiirimme on ihan metsän reunalla ja kuulin tutun kuuloiset siiven äänet, kun ripustin pyykkejä narulle. Kaksi pulua lenteli oksalta toiselle ja kujersivat niin keväisesti. Tuskin nuo samat pulut kuitenkaan mutta linnut saivat ihania muistoja mieleen ja tunteen, ettei kaikki kuitenkaan olekaan muuttunut. Jotkut asiat ne vaan pysyvät, kuten pulun kujerrus <3
RG7A0546
Hymyn sai huulille myös päivän pihakierros. Ekaluokkalainen bongasi sinivuokot kukkivassa puutarhassa.

RG7A0552

RG7A0576
Myös aikaisemmin niin yksinäinen krookus on saanut seuraa.
RG7A0591
Kukkiva puutarha ei olekaan aivan niin tyhjä, kuin olin ajatellut. Ainakin muutama tulppaani löytyy.
RG7A0593
Näiden oletan olevan narsisseja.
RG7A0597
Ja näiden kuvittelen olevan iiriksiä.
RG7A0595
Vuorenkilpeä löytyy useammasta paikasta. Se ei kuulu lemppareihini mutta olkoot vaan paikoillaan, ties vaikka oppisin siitä pitämään. Myös jotain ruusua löytyy muutama puska sieltä täältä.
RG7A0602
Tästä tapauksesta ei ole aavistustakaan mutta veikkaan sen olevan rikkakasvien osastoa.

Monesta kasvista saan varmasti huomenna varmuuden, kun saan tänne rakkaita vieraita. Puutarhahullu tätini perheineen nimittäin saapuu meille tänne ensimmäistä kertaa ja kyllä näitä vieraita sitten onkin odotettu <3

Oikein mukavaa, keväistä viikon jatkoa teille!

8 kommenttia:

 1. Siedättämällä sitä kummasti oppii pitämään kasveista, jotka eivät omia lemppareita olekaan. Minusta tuntuu, että varsinkin sellaiset kasvaa rehottavat valtoimenaan. Elämä on! Ihania vieraita teille tulossa ja lakanapyykki tuulessa pulun kujerruksessa kuulostaa täydelliseltä. 💚 Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se tuntuu menevän, että ne inhokit rehottavat ja viihtyvät oikein olan takaa :D Mutta tosiaan annan vuorenkilvelle mahdollisuuden, kun se näyttää viihtyvän ja sitä on useammassa paikassa eikä täällä juuri muita perennoja ainakaan vielä näyttäisi olevan. Varmasti totun siihen ja ties vaikka alkaisin tykkäämäänkin :)

   Mukavaa loppuviikkoa sinulle Tuija <3

   Poista
 2. Meillä ihan samat fiilikset. Kevätfiilis iskee kun pihahommien lomassa kuulee kyyhkysten kujerruksen talven jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä hassu tuo kyyhkysen kujerrus, kun tuntuu, että se saa kevätfiiliksen vielä ihan uusiin ulottuvuuksiin!

   Poista
 3. Voin niin kuvitella onnesi pulun kujerruksesta :) Kauniita alkukevään puutarhakuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli kyllä mielettömän hyvä fiilis kujerruksesta, kun se on ehtinyt niin monena keväänä olemaan tuttua äänimaailmaa entisessä kodissa <3 Ihanaa, että sitä kuulee täälläkin!

   Poista
 4. Voi miten sait taas tunteen välitettyä muutaman kuvan ja tekstin välityksellä.♡ Vuorenkilpi oli ennen mun inhokki, mutta nykyään tykkään kovasti. Jotenkin se vaan istuu vanhan talon pihaan.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon, että vuorenkilpi voittaa myös mun sydämen puolelleen! Sen kukista tykkään mutta muu kasvusto ei sykähdytä sitten yhtään...ehkä ajan kanssa. Yritän olla avoimin mielin :)

   Ihanaa, kun pääsit mun fiilikseen mukaan <3

   Poista