4. kesäkuuta 2014

Alekoodi Lumoan verkkokauppaan

Eilisen illan postaus on kadonnut, kuin tuhka tuuleen. Uusi yritys siis :)

Lumoan Suvi kuuli toiveenne alekoodista Omenatarhan lukijoille! Eli Lumoan verkkokaupasta saa koodilla "Omenatarha" 20% alennusta naisten ja lasten vaatteista. Naisille löytyy mekkoja, paitoja, huiveja ja pipoja. Lapsille löytyy näitä ihania mekkoja sekä unisex paitoja, bodeja, pipoja ja erilaisia housuja. Itselläni olisi taas yksi (tai kaksi) mekkoa himotuslistalla, Louna-mekko pitää tällä hetkellä kärkisijaa :)

Verkkokauppaan pääset tästä ja lisäksi sivupalkissa olevasta kuvakkeesta. Koodi on voimassa 15.6.2014 saakka. Koodi syötetään verkkokauppaan ostosten esikatseluvaiheessa ja ale tulee tosiaan vaatteista. Sitten vaan lumoavat naiset ruudun siellä puolen, hellemekko-ostoksille :)


Tyttöjen mekot saatu.

11 kommenttia:

 1. Kiitos koodista, korallinvärinen Säde taitaa nyt mennä tilaukseen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu, että koodille tuli heti käyttöä :) Säde on upea!

   Poista
 2. Onpa mahtava tarjous. :) Oon sun mekkoja ihastellut, joten varmaan joku on laitettava tilaukseen. Korallin värinen Säde olisi aika ihana. :) Jäin vain miettimään kokoa, että kuinka hyvin vastaavat muiden merkkien kokoja? Toisekseen mietin myös, mikä koko mun kannattaisi ottaa, jos ajattelisin käyttäväni mekkoa kesällä kasvavan masun kanssa, mutta mekko olisi myös myöhemmin sopiva. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaaihanaaihanaa IHANAA I-H-A-N-A-A Marjaana!!!!!!! Onnea <3 Palaan tuohon kokoasiaan, kun olen koneella. Nyt oli pakko näpyttää heti vastaus tästä puhelimesta! Sanoinko jo ihanaa!!!!!

   Poista
  2. Mitoitus on mun mielestä tosi normaali, eli kannattaa ottaa saman kokoinen, mitä normaalistikin käyttää. Ainakaan normaalia tiukempi mitoitus ei ole. Ja kutistumisvaraa ei mun mielestä tarvitse jättää, en ole huomannut kutistumista pesussa.

   Säde sopii varmasti hyvin kesällä kasvavan masun kanssa, tai riippuu tietysti kuinka isoksi se on kesän aikana kasvamassa :) Mutta itse ottaisin sen koon, jota muutenkin käytän, koska Säteessä on kuitenkin väljä vyötärö. Ja mekkohan on napakkaa trikoota, joten se venyykin tarvittaessa ja varmaan aika kivasti kangas palautuu pesussa pienestä venymisestä. Toivottavasti tästä oli apua koon valintaan :)

   Poista
  3. Kiitos tiedoista! Nyt uskallan laittaa tilauksen menemään. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Eikö olekin Hammi! Lumoavaa viikonloppua sinulle <3

   Poista