27. kesäkuuta 2014

Vinkit perennapenkin perustamiseen


Huomenta! Tulin vain äkkiä huikkaamaan, että mun ja isosiskon vinkit perennapenkin perustamiseen löytyvät nyt Novelle.fistä. Käykäähän lukemassa :) Tässä linkki myös aikaisempaan kirjoitukseen, jossa kerron omista ensimmäisistä puutarhamuistoistani :)

Meillä paistaa aurinko! Nyt äkkiä pihalle! Kivaa perjantaita!

6 kommenttia:

 1. Täytyykin käydä lukeen vinkit. :) Kivaa perjantaita teillekin ja hurjasti tsemppiä rempan keskelle. On ollut tosi kiva seurata sen edistymistä. Mä aloitan tänään kesäloman, jee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Marjaana, että rempan seuraaminen on ollut mukavaa :) Hei, superia kesälomaa!!!!

   Poista
 2. Kutsuvat puutarhakuvat :) Sadekuuro viilensi keliä täällä... Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Hyviä vinkkejä, kiitos niistä! Meillä parhaillaan puuhastellaan leikkimökin rakennuksen parissa ja ajatus on rakentaa myös lasten kanssa sen läheisyyteen oma kukkapenkki. En tosin ole vielä markkinoinut ajatusta heille, sillä luulenpa, että innostuvat niin, etteivät jaksa odottaa mökin valmistumista ensin :) Huippukivaa päästä yhdessä suunnittelemaan ja tekemään ensimmäistä omaa kukkapenkkiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hurjan kivalta Pizzicato! Varmaan ihan viisas veto olla puhumatta kukkapenkistä hirveästi etukäteen :) Tuo meidän isosisko vaati heti tuumasta toimeen ryhtymistä, kun piti ensin vain vähän suunnitella ja katsoa sopivaa paikkaa :D

   Poista