23. kesäkuuta 2014

Sitä samaa

Arvatkaa mitä!? Mulla ei ole kauheasti mitään kerrottavaa tai sanottavaa. Ollaan rempattu sekä haettu tarvittavia remppavälineitä ja muita sadasta eri paikasta. Ja ollaan rempattu, kerroinko sen jo?

Tuleva viikko tulee sisältämään ainakin, noh, sitä remonttia. Ja yhtenä päivänä olisi tarkoitus suunnata myös Helsinkiin.

Nyt mä syön parit karkit ja painun keittiöön tasoittamaan hormiseinää. Ja taidan kuulkaa pyytää isäntää hakemaan kellarista mulle omppusiideriä, jos siiderilasin kuvat silmissä jaksais paremmin, heh ;D

Vitsit, kun tämä bloggeri säätää tämän kuvan värit ihan pilalle! Kuvitelkaa, että tämä on tositositosi tummanpuhuva kuva, josta siniset kurjenpolvet loistavat pilvisenä iltana :)

Ja edelleen, hitusen nopsempaa päivittyviä kuulumisia löytyy instagramista @aamuomenatarhassa.

Mukavaa viikkoa teille :)

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Pitää yrittää tsempata tuon ilo-osion kanssa :) Meinaa väkisin remppaväsymys iskeä!

   Poista
 2. Mukavia hetkiä rempan parissa! On se niin hienoa, kun on remonttitaitoisia ihmisiä. Meillä olisi niin paljon tekemistä omassa kodissamme, mutta kun on vähän tuo remppataito kateissa.... kestää kauan ennen kuin mitään tapahtuu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on onneksi ollut täällä apujakin, kaikkea ei todellakaan oltaisi itse osattu! Nyt ollaan melkein oman onnemme nojassa, sähkö-, putki- ja muurarityypit tulevat enää tekemään osansa ja meidän pitäisi selvitä lopusta itse. Saa nähdä loppuuko kesä kesken, vai saadaanko kesän aikana valmista :)

   Poista
 3. Tuo google on viheliäinen noiden kuvien suhteen. Mulla on blogissa pois päältä tuo automaattinen korjaus. Sen sai muistaakseni jostain Google+:n puolelta. Tässä on ainakin yksi linkki, jossa asiasta lisää =) https://support.google.com/plus/answer/3338435?hl=fi . Keittöremppanne näyttää juhannuskuvien perusteella varsin houkuttelevalta, valoisaa ja niin nostalgisen tuntuista. Kyllä tuon lavuaarin äärellä tiskaisi yhden jos toisenkin lastin. Tsemppiä remppaan =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkistä Jori, täytyykin perehtyä asiaan! Tuon lavuaarin äärellä on jo tiskattu monen monta kertaa ja se on kyllä aivan ihana <3 En malttaisi odottaa, että kaikki suurimmat jutut olisi tehty ja saisin tänne blogiin sellaisia "valmiita" kuvia teillekin nähtäväksi :)

   Poista
 4. Tsemppiä remppaan, kyllä se onneksi aikanaan loppuu ja palkitsee tuloksellaan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni <3 Onneksi pieniä palkintoja saa tässä matkan varrella myös, kun näkee työnsä jäljen :) Mutta se iso palkinto siellä lopussa! Juuh, sitä odotellessa :)

   Poista
 5. Tosi hyvänlaatusia ja onnistuneita kuvia, erottuvat kyllä joukosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit Maikki, kiva kuulla :) Ennen bloggeriin laittamista ne tosiaan näyttivät paremmilta, mutta ettehän te nähneet niitä paremman värisiä versioita ;) Kiva, että nämäkin kelpaavat!

   Poista