2. kesäkuuta 2014

Paremmalla fiiliksellä

Taisi eilinen valivalimeininki auttaa, sillä tänään on ollut aika pahuksen hyvä päivä!

Luulen kyllä ettei se ihan yksistään siitä höyryjen päästämisestä johtunut, vaan suurempaa roolia taisi esittää ainakin aikaisempi herääminen, mummun vierailu ja ihan vain oman asenteen muuttaminen.

Isäntä on ollut viimeiset viisi viikkoa lomalla ja olen saanut lyhentää univelkoja aamuisin, kun hän on noussut tyttöjen kanssa aamutoimille. Niin ihanaa, kuin se nukkuminen onkaan ollut, niin olipa virkistävää saada itsensä kaksi tuntia aikaisemmin sängystä ylös ja päästä myös pihalle aika paljon aikaisemmin (isännän loma siis loppui tällä erää tähän).

Mummu tuli leikkimään tyttöjen kanssa aamupäivällä ja käytin tilaisuuden hyväkseni ja vedin kuulosuojaimet päähän ja leikkasin nurmikkoa :) Mä sitten tykkään tehdä asioita, jotka vaatii kuulosuojaimet ja joissa tekemisen jälki näkyy HETI :)

Ja sitten se oma asenne vielä. Silläkin tuntuu olevan aika iso merkitys. On ihan eri asia työntää (ja vetää) ruohonleikkuria treenimielessä hymyssä suin, kuin otsa kurtussa miettiä, kuinka vihoviimeistä hommaa se on. Aurinkokin sattui paistamaan ja hiki virtasi...tosi jees!
Kuten näkyy, alapiha jäi vielä hoitelematta...hommaa jatkuu siis toisella kertaa.

Ja nyt, isäntä on laittamassa tyttöjä unille ja mitä mä sitten aion? Lähteä pihasaunaan olemaan yksin ja hiljaa (ja tiskaamaan). Mitä mä sanoin, se on asenteesta kiinni ;)

Kivaa iltaa murut <3

6 kommenttia:

 1. Onpa sulla ollut onnellinen päivä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olikin :)

   Onnellista päivää sullekin Riitta <3

   Poista
 2. Hih, luin molemmat postaukset nyt peräperää ja tosiaan asenne ratkaisee. Mutta kyllä välillä saa ja pitääkin kiukutella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että annoit mulle luvan kiukutella välillä <3 Nyt voin aina kiukutuksen tullen perustella, että Susannakin sanoi, että välillä pitää kiukutella :D Mukavaa päivää sullekin :)

   Poista
 3. Mukavaa, että fiilis on parempi! Välillä tekee hyvää päästellä höyryjä ulos. :) Ihanaa viikonjatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjaana, ihanaa viikonjatkoa sinnekin <3

   Poista