11. kesäkuuta 2014

Kurjenpolvet

Tiedättekö, kun on niitä päiviä, kun tuntuu ettei vaan riitä? Aika ei riitä, oma tahto ei riitä, minä itse en riitä. Ja heti perään tulee sellainen päivä, jollaisia kaikki (tai ainakin suurin osa) voisivat mun puolesta olla. Ehtii sen mitä on suunnitellutkin sekä noin sata muuta asiaa lisäksi ja pelkkään olemiseenkin jää aikaa.

Viime sunnuntai oli juuri tuollainen viimeiseksi mainitun kaltainen. Saatiin suunnitellut remppajutut hoidettua ja perusarki sujuvasti pyöritettyä. Ennätin ihan rauhassa keskelle kukkapenkkiä (useampaakin oikeastaan) ja isäntä keitti meidän saunapanimossa satsin olutta (olikohan se tällä kertaa APAa? Jos ei ollut, niin sitten en ole tarpeeksi kuunnellut :P). Mutta siis panimon kattilat ne tuossa nurtsilla odottavat pesua :)


Tiesittekös, että mä sitten rakastan noita kuljenpolvia?! Tai tiesitte tietysti :)

Kaunista ja hyvää päivää <3

16 kommenttia:

 1. Toivotaan lisää kivoja päiviä :)

  ps. _ihanat_ kurjenpolvet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinnekin, paljon kivoja päiviä :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Se on kyllä hassua miten erilaisia päivistä voi tulla, vaikka lähtökohdatkin olisivat samat!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niitä molempia on varmasti jokaisella. Onneksi mulla ainakin niitä hyviä on paljon enemmän :) Sinullekin Katja toivottelen hyvää fiilistä roppakaupalla :)

   Poista
 4. Tosi kauniita kuvia jälleen! Itse kuvaan aika paljon kukkia myös, mutta tuntuu että meidän pihalla aina tuulee jos on aurinkoinen päivä. Ja tuulessa heiluvasta kukasta on vaikea saada (minun taidoilla) tarkkoja kuvia. Harjoituksen puutetta vaan kenties :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuulisella säällä on hankala saada teräviä kuvia mun mielestä myös. Mä ainakin jään usein kameran kanssa odotteleemaan sitä hetkeä, kun kukka ei heilahda :) Meillä tuuli on usein puuskittaista ja sen pienen hetken, kun kukka on suht paikallaan puuskien välissä, pitää olla kameran kanssa valmiina :)

   Poista
 5. Näyttää ja kuulostaa hyvältä!! :) Ihania, kiireettömiä kesäpäiviä sinne teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina <3 Ihania kesäpäiviä teillekin sinne!

   Poista
 6. Ihania kurjenpolvikuvia !! Minäkin olen aina tykännyt kurjenpolvista. Lapsena meidän metsässä kasvoi niitä, mutta nyt on synkän kuusikon vuoro. Siellä ne kurjenpolven siemenet odottelevat mullassa omaa vuoroaan, olen ihan varma :)

  VastaaPoista
 7. Ja tiedätkös ...rakastan kauniita kuviasi <3

  Upeaa jälkeä jälleen kerran.

  Kirsi <3

  VastaaPoista