16. kesäkuuta 2014

Keittiön tiskiallaskaappi

Ihan kuin remontti pitäisi mut jotenkin kiireisenä, kun en meinaa blogiinkaan ennättää oikein ajan kanssa! Instagramin (sen helppouden ja nopeuden vuoksi) puolelle päätyikin jo eilen kuva meidän uudesta tiskiallaskaapista, jonka puuseppä kävi lauantaina asentamassa. I`m in love! Tämä on täydellinen! Näillä näkymin keskiviikkona tai torstaina tulee putkimies laittamaan putket kuntoon ja sitten pääsen tiskaamaan sisällä. Ja jos vaikka pääsisin myös pyykkäämään ihan omassa kodissa. Mahtavaa!

Tiskialtaan oikealle puolelle tulee lopun seinän mittainen alakaappi, johon tulee sisälle pyykinpesukone ja varaus tiskikoneelle. Tiskialtaan yläpuolelle tulee se vihreä vanha kaappi, muistatteko? Ja siitä oikealle avohyllyä. Välitilaan laitetaan lujalevy ja valkoinen kaakeli. Ja kaapit on tarkoitus maalata valkoiseksi.

Kuten näkyy, muuten ollaan edelleen hyvin hyvin vaiheessa. Osa puolipaneelista on irrotettu puhdistusta varten. Tässähän oli ennen hella ja paneelin päälle oli liimattu levyn, jonka päällä oli kaakeli. Katsotaan millä saadaan liima irti, on aika pahuksen tiukassa. 

Ja puuhellan paikka on edelleen tällä tolalla. Lattiaan on kuitenkin jo saatu paikattua entisen tiskipisteen alla ollut lattiaton kohta. Ja lattiasta nousee kupariputkea hellaa varten. Meillä on siis kaasuliesi sähköuunilla. Nurkan puolelle tulee puuhella ja reunaan uuni yhteisen huuvan alle. Sama tyyppi, joka teki tuon tiskiallaskaapin, muuraa myös kaakelihellan. Juhannuksen jälkeen jatkuu toisen kaapin teko ja toivottavasti sitten päästäisiin pian kaakelihellan kimppuun.
Ja hei meillä on jo höyrykaappi paikoillaan ja toiminnassa! Meidän loistava putki/sähkömies on vetänyt kaikki talon vesi- ja viemäriputket uusiksi ja myös vessaan tulee ensimmäistä kertaa talon 90 vuotisen historian aikana lämmin vesi. Aika luksusta!

Pahoittelen, ettei blogi päivity ihan normaaliin tahtiin. En vain kerta kaikkiaan ennätä istumaan tässä koneella ihan hirveästi. Nyt on ajallisesti järkevämpää käyttää tuota instagramia, johon saa nopeasti pikakuulumisia. Ihan vain vertailun vuoksi, tämän postauksen kirjoittamiseen meni näiden muiden perheenjäsenten aktiivisesti "auttaessa" oikeasti tunti kuvien ottaminen mukaan luettuna. Instagrampäivityksen teen muutamassa minuutissa. Tietenkään yhtä informatiivista siitä ei saa...mutta mutta...yritän nyt kovasti puolustella tätä blogin hiljaisuutta jo ennen, kuin kukaan ennättää siitä edes mainitsemaan :) Nähdään siis toivottavasti useammin edes tuolla instagramin puolella, tästä pääset aamuomenatarhassa-juttuihin :)

Kuullaan pian taas :) Mukavaa juhannusviikon alkua!

10 kommenttia:

 1. Niin se tahtoo olla ettei aina riitä aika koneella istuskeluun... Mukava kuitenkin, että jaksat päivitellä tässäkin tahdissa! Postauksesi ovat aina sellaisia joita odottaa, koska tiedossa on aina jotain kaunista ja kiinnostavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanasti sanottu Janni, kiitos! Nyt ei tosiaan aika meinaa millään riittää mutta luulen, että sitten jo vähän helpottaa, kun päästään sisälle tiskaamaan. Sitten ei tarvitse vetää vesiä saunan pataan ja tiskata voi muiden päiväpuuhien lomassa tyttöjenkin kanssa. Tuonne saunan pesuhuoneeseen on voinut lasten turvallisuussyistä mennä vasta, kun nukkuvat. Joten, eipä sitä tiedä, jos kohta taas olisikin enemmän aikaa :)

   Poista
 2. Ihana allas kaappeineen. Voi kun saisin itsekin joskus ryhtyä keittiöremonttia tekemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Susanna :) Toivottavasti pääset joskus toteuttamaan keittiöhaaveita!

   Poista
 3. Voi tykkään! Äläkä hätäile mitiä, kurkkaillaan me Instagramiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Nalle <3 Mä tykkään kanssa ihan älyttömästi. Nyt on yksi kerros maalattu valkoisella päälle, enkä ole ihan varma kaduttaako, tuo puun väri on aika kaunis! Ei, en kyllä aioi nyt katua, onneksi työtasosta tulee tuollainen puun värinen :)

   Poista
 4. Kyllä on niin nättiä tulossa että!! <3  Tervetuloa osallistumaan sisustuskisaan:
  http://pienilintu.blogspot.fi/2014/06/sisustuskilpailu-bloggareille-voita-100.html

  VastaaPoista
 5. Voi kun kiva lukea näitä remppajuttuja, hienoa tulee!

  Blogissani on käynnistynyt Hurmaava huvila -kirjan arvonta, tulehan mukaan:
  http://kotilablogi.blogspot.fi/2014/06/arvonta-hurmaava-huvila-kirja.html

  Mukavaa juhannusviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla Riikka, että remppajuttuja on kiva seurailla :) Mukavaa juhannuksen jatkoa sinullekin :)

   Poista