8. kesäkuuta 2014

Pakopaikka

Nyt, kun olemme saaneet välihuoneen taas käyttöön, kokosin itselleni pienen väliaikaisen työpisteen arjen ja rempan pakopaikaksi :) Tässä saan ladattua ja muokattua kuvat sekä raapustettua pari lausetta. Olen tässä nyt muutamana päivänä istunut, kun pikkusisko on ollut unilla ja isosisko on ollut "sohvapäikkäreillä" viereisen huoneen sohvalla. Oma tila on tullut kai meille molemmille tarpeen, mulle ja isosiskolle. Eilenkin kuulin hänen sanovan monta kertaa "Ihanaa, kun saa olla rauhassa!" :D
Valkoiset lautalattiat tuntuvat nyt erityisen hyvältä ruskean suojapahvin jälkeen. Ja myös ikkunasta tulvii valoa ihan eri tavalla, kun ei ole muoveja edessä. Tytöilläkin on tuo oma majansa välihuoneessa ja mukavasti luikertelee jatkojohto keskeltä lattiaa remppapuolelle.

Näin lähellä ollaan toivottavasti pian valmistuvaa uutta suihkuhuonetta. Oi lattialämmitys, kohdataan pian paljain varpain :D

Hiukan laput silmillä tässä pitää istuskella, jotta voisi hetkeksi unohtaa tuon vetoketjuoven keittiön pölyiselle puolelle ;) No eipä se haittaa, pian toivottavasti pöly ja remppa ovat muisto vain ja katse saakin vaeltaa pitkin kaunista keittiötämme. Hehheh, kaunista varmasti...toivottavasti pian!

Aurinkoista alkavaa viikkoa jokaiselle!

14 kommenttia:

 1. Viehättävä on työskentelynurkkauksesi! Malttamattomana odotan remppanne valmistumista ja kuvia uudistuneesta kodistanne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina! Malttamattomuutta on ilmassa täälläkin ;) Lupaan, että kuvia satelee kunhan päästään hommissa eteen päin.

   Poista
 2. Kiva, että oot saanut vähän siisteyttä ja kauneutta itselles sinne :). Ja kätevän oloinen tuo vetskarimuovi - onko remppamiehet tuoneet sen vai ootteko itse hommanneet (eli tiedätkö mistä niitä saa)? Oon meinaan vähän monta kertaa tuskaillu remppapölyn kanssa, joka on päässy karkaamaan muovien raoista asuinhuoneisiin, kun niin monta asuintiloissa asuessa tehtyä remonttia on jo kärsitty...Tsemppiä hommailuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Karo-Liina, tsempit tulevat edelleen tarpeeseen :) Tuo vetskariovi on ihan huippu!!!!! Me haettiin meille vetoketjuja Starkista. Paketissa on pelkkä vetoketju, jossa on liima-aine valmiina muoviin painamista varten. Meillä oli näitä parhaimmillaan kolmessa eri oviaukossa ja eristetyt osat on ihan oikeasti pölyvapaita! Suosittelen lämmöllä :)

   Poista
 3. Ihania sniik-piikkejä ;)
  Pikku hiljaa, kaunista tulee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikku hiljaa, pikku hiljaa :) Tekisi mieli heittää voltti aina, kun jotakin ihan näkyvää saadaan aikaan ;)

   Poista
 4. Ihana pieni pakopaikka. :) Olette onneksi jo loppusuoralla remontin suhteen! Olen ihan vain pikkiriikkisen kateellinen: meillä keittiöremontti on vasta alkutekijöissään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Simm, älä ole turhaan kateellinen edes hitusta...ei me olla loppusuoralla ollenkaan keittiön osalta. Siellä on valmiina putket ja viemärit mutta kaikki muu on ihan tekemättä. Puuhellan (vanhoista kaakeleista) muurauskin kuulemma kestää kaksi viikkoa, eikä sitä olla vielä aloitettukaan. Kyllä tässä vielä aikaa palaa kauan!

   Tsemiä teillekin remppahommiin! :)

   Poista
 5. voi voi kun kutkuttaisi jo lopputuloksen näkeminen! Siellä varmaan vielä enemmän.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eh, joo kyllä kutkuttaisi. Nähdään se kyllä aika samoihin aikoihin uskoisin :D Vannon, että kun jotain näytettävää keittiössä on, te näette sen viimeistään seuraavana päivänä heti mun jälkeen .D

   Poista
 6. Meiltä löytyy samanmoinen vetskariovi yläkerrasta ja mä niin hartaasti toivon, että se vaihtuis oikeeseen syksyllä (vai oonkohan nyt liian optimistinen ;D )! Juu, eihän nuo mitenkään silmiä hivele nuo muoviovet! Kivannäköinen työpiste, voisin ottaa tuollaisen itellekkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Eerika :) Työpiste on tällainen väliaikainen kyhäelmä, jonka sain raapaistua kasaan tämän hetkisestä ylitäydestä olohuone-keittiöratkaisusta. Ergonomia on aika karsea mutta silmiä se hiveleekin enemmän, kuin takalistoa :D Täytyy sitten laittaa johonkin ihan kunnollinen pysyvä työpiste, kun alkaa hommat olla muuten valmiina :) Hei tsemiä tuohon vetskariovettomuuteen syksyksi!

   Poista
 7. Täältähän löytyi vallan ihana blogi joten uusi lukija ilmottautuu :)...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos anu Kristiina, tervetuloa omenatarhaan :)

   Poista