24. kesäkuuta 2014

Sydämessä

Mulla on ollut aikaa ajatella, seinäpaneleiden vanhaa maalia poistaessa ja hormiseinää tasoittaessa. Olen miettinyt, mihin mä uskon, mistä saan voimaa. Eilen illalla, pikkusisko nukkui sylissäni, kuuntelin hänen rauhallista hengitystään ja painoin poskeni hänen pehmoista poskeaan vasten. Sillä hetkellä tulin siihen tulokseen, että mä uskon itseeni, mun sydämeen, siihen miltä musta tuntuu.

Ja arvatkaa miltä mun sydämessä tuntuu? Ihan mielettömän hyvältä. Kaikki on juuri niin, kuin pitääkin.

Meillä sataa ihan taivaan täydeltä. Se ei haittaa, ei sitten yhtään. Sateista mutta hyvää tiistaita teillekin!

11 kommenttia:

 1. Hyvä niin, sillä onnesta se mammankin silmä täällä kostuu <3

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Olo on niin hurjan ihana juuri nyt! Ihania hetkiä sinullekin anu Kristiina!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Sydämellisiä ajatuksia sinnekin Tuija! Kävin teidän huvilassa juuri tutustumassa ja se on kyllä mielettömän upea!!!! Kaunis!!!

   Poista
 4. Tuo onnesi on käsinkosketeltavaa ja huippuhieno asia ihmisen elämässä! Minua jäi harmittamaan kun ehdottelin sinulle tiskikonetta, anteeksi! Vastasit siihen hyvin kertoen niistä lasten allergiaoireista, kiitos, minäkin viisastuin ja tiskaan ilomielin käsin vastedes kun saan suolisto-oireiset lapsenlapset luokseni!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Villis, älä suotta pyydä anteeksi! Enhän minä voi olettaa, että lukijat tietäisivät sellaisia yksityiskohtia, joita en kerro. Muistelin, että sinulla on allergisia lapsenlapsia ja sen vuoksi ajattelin, että sinä ymmärrät tämän syyn varmasti hyvin :) Meillä tosiaan ollaan niin herkkiä, että oireita tulee ihan uskomattomista asioista.

   Ja olit sitä paitsi ihan oikeassa, kyllä täällä puuhaa riittää ilman tiskaamistakin. Jos tilanne olisi toinen, niin varmasti meille kone tulisikin. Tiskaamiseen on ollut vain pakko ottaa tällainen rakastava näkökulma, koska se on tehtävä joka tapauksessa. Aika paljon mukavammin sujuu, kun päättää, että rakastaa sitä eikä harmittele jokaisen tiskialtaallisen äärellä, miten kamalaa hommaa se on :D Ja siis oikeasti se on meidän mielestä ihan kivaakin :)

   Hyvää viikon jatkoa sinulle :)

   Poista
 5. Olipa ihana kirjoitus! Siitä onkin aikaa kun viimeksi piipahdin..Tosi kauniita kuvia! Onko teidän refluksi hellittänyt? Toivottavasti.. Ja en tiennytkään, että remppaatte niin vanhaa taloa, taidankin etsiä jos löydän jotain remppa- ja sisustusjuttuja! 20-luvun talo olisi minunkin ultimaattinen haave, mutta se rempan määrä hirvittää.. Ja kun pyyntihinnat täällä Varsinais-Suomessa ovat väh. 130 000, ja siihen putkirempat ym. kaikki päälle, niin tulee varmaan kalliimmaksi kuin uusi.. Mutta kun siinä vanhassa talossa ja pihassa olisi niin ihanaa tunnelmaa! Ehkä yritän vielä puhua miehen ympäri... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Katri, ensiksi pahoittelut, että en ole vastannut aikaisemmin, olen ollut pahemman kerran lomavaihteella! Meidän refluksille kuuluu oikeastaan tosi hyvää, noin niin kuin yleisesti ottaen. Molempien tyttöjen kanssa elellään aika tasaista aikaa, toki lääkityksen ja dieetin turvin, mutta melko oireettomasti enimmäkseen. Välillä tulee tietysti oireita ihan puun takaa, kuten juuri tällä hetkelläkin. Olen syönyt ihan hulluna hapankirsikkaa ja eilisen superannoksen jälkeen pikkusisko on ollut tosi oireilevainen normaaliin verrattuna (olen itsekin vielä imetysdieetillä).

   Yritä puhua miestä ympäri, vanhat talot ovat kuin perheenjäseniä <3 Eikä niissä kaikissa putkirempat tms. kalliiksi tule. Meillä on nyt vedetty alapohjassa vesiputket ja viemärit uusiksi ja käsittääkseni (emme ole vielä laskeneet) se on kustantanut noin 4 tonnia töineen ja materiaaleineeen. Blogihan on alkujaan ollut tosi sisustuspainotteinen, joten varmasti sellaisia juttuja löytyy tuolta "koti ja sisustus"-tunnisteen alta. Ja kunhan saadaan kaikki kalusteet taas omille paikoilleen, niin uskon sisustuskärpäsen purevan emäntää taas syvälle :)

   Kivaa kesän jatkoa Katri!

   Poista