28. maaliskuuta 2011

Eteisen kuramatto

Viikonloppuna kävi jotain kertakaikkisen harvinaista...pikku-neiti nukkui 2,5 h päikkärit. Yleensä ne kestävät tunnista puoleentoista, jo kaksi tuntia on todella harvinaista. Tälläkin kertaa, niin kuin aina muulloinkin neitonen heräsi reilun tunnin jälkeen, mutta sitten kävikin niin hassusti, että hän nukahti saman tien olohuoneen sohvalle ja jatkoi unia vielä toisen reilun tunnin pätkän.


Mieheni kanssa oltiinkin sitten ihan ihmeissämme, että mitä nyt kuuluu tehdä. Jotain hiljaista tekemistä pitäisi keksiä jatkounien ajaksi. Mieheni alkoi lukea hesaria syvästi keskittyneenä ja minä tartuin virkkuukoukkuun ja niihin jämämatonkuteisiin, joita jäi wc:n matosta yli. Virkkasin eteiseen saappaiden alle matonsuikaleen, johon toivon mukaan hiekat ja pikkukivet varisevat.

Tässä tulos:)

2 kommenttia:

  1. Pitkät päiväunet on mukava yllätys ainakin sellaisessa perheessä, jossa on sen mittaisista unista vaan kuultu juttua.Matto oli taas varmaan mukavaa hiljaista ajanvietettä.Kevättä odotellaan.

    VastaaPoista
  2. Juu pitkät päikkärit on jotain ihan erityistä, usein sitä onkin asiasta niin äimistynyt, ettei osaa hyödyntää ns. omaa aikaa mitenkään. Tuon maton tein ihan vain pylväillä mittojen mukaan, ei siis mitään ohjetta ollut käytössä...siitä tuli noin 90cm leveä ja 35cm syvä.

    VastaaPoista