29. maaliskuuta 2011

Tuunausta portaikkoon

Meidän portaikossa on yksi vähän epäsiisti kohta, joka olisi kiva saada peittoon. Siinä kohdassa näkyy todella selvästi kahden seinälevyn vaihtumiskohta. Olen yrittänyt laittaa siihen tasoitetta ja hionutkin olen, mutta aina vaan se näyttää epäsiistiltä. 


Seinän maalauskin on vähän kesken, pohjalla oli kaksivärinen seinä, persikkaa ja jäänsinistä...jep,ei kuullosta hirmu harmoniselta, eikä se sitä ollutkaan. Syksyllä maalasin seinän kertaalleen valkoisella maalilla ja sitten pakkanen yllätti. Meidän eteisessä ja portaikossa on siis niin kylmä,että jos ulkona on pakkasta niin sisälläkään ei voi maalata. Mittaria ei olla uskallettu tilaan tuoda koska se olisi näyttänyt varmasti alle kymmentä astetta. 


No joka tapauksessa yksi kohta kaipaisi peittämistä ja ajattelin laittaa siihen naulakon huiveja, laukkuja ja muita kauniita asioita varten. Naulakon pohjalaudaksi löysin vanhan lattialistan. Rapsutin siitä jo maalit pois ja kittasin vanhat naulan jäljet. Prismasta ostin siihen koukut. Lattialista on vielä tarkoitus maalata...ja myös seinä pitäisi ainakin kertaalleen vielä maalata. Saa nähdä millainen lopputulos syntyy:)

Portaikon oikealla seinällä näkyy kahden seinälevyn välinen sauma...saattaa olla, että joudut suurentamaan kuvaa nähdäksesi sauman...mutta trust me, sauma ei ole huomaamaton sen vieressä seistessä!

Tässä lattialista vielä vanhassa maalissaan...

...tässä maalista rapsutettuna ja hiottuna.
Tällaiset koukut löytyi Prismasta.

4 kommenttia:

 1. Saisko tota virtaa jostain ostaa,siis ihan vaan lisäenergiaksi. Prismasta ei taida löytyä.Varmasti taas tulee hienoa jälkeä,tätit siis osaa.

  VastaaPoista
 2. Juu, täti-ihmiset ovat osaavaista porukkaa:). Virtaa saan itse ainakin nimenomaan näistä pikku projekteista. Olen myös päättänyt, että teen joka päivä jotakin mitä HALUAN. Jotain muuta sitten saattaa jäädä tekemättä, mutta mitä sitten? Elämä on liian lyhyt vain velvollisuuksien suorittamiseen.

  VastaaPoista
 3. Totta puhut:) En malta odottaa että keväällä/kesällä pääsen teille kylään! Ikävä tulee kun näitä postauksia lueskelee, hyvällä tavalla kuitenkin :)

  VastaaPoista
 4. Mä odotan myös, että pääset tänne...vaikka muutamaksi päiväksi, että ei tarvis kiiruhtaa kuulumisten kanssa:)

  VastaaPoista