30. maaliskuuta 2011

Luottotavaraa

Olen tennareiden suurkuluttaja! Joka kevät on ostettava uudet sen takia, että edellisen kevään, kesän ja syksynkin (ja talvesta riippuen talvenkin) käytössä olleet tennarit ovat aika kurjassa kunnossa. Vanhat tennarit käy kyllä ihan hyvin piha- ja remppahommissa, mutta ovat niin karsean näköiset, ettei niillä kehtaa töihin mennä. En siis ihan välttämättä haluaisi joka kevät uusiin tennareihin upottaa rahaa, mutta en ole vielä löytänyt sellaisia jotka hyvälläkään huolenpidolla pysyisivät siisteinä.


Nyt olen mahdollisesti löytänyt ratkaisun tähän pulmaan...olen aina pitänyt Vagabondin nahkaisista kävelykengistä ja niitä löytyykin kaapista muutama pari. Ne istuvat ja mukautuvat hyvin jalkaan ja pysyvät kovasta käytöstä huolimatta vuodesta toiseen hyvän näköisinä. Vihdoinkin tajusin etsiä Vagabondilta tennari-mallista kenkää!!!!!! Toivon, että ne ovat yhtä laadukkaat kuin muut samaa leimaa kantavat kenkäni:)


Kerrankin löytyi ihan tavallisen malliset tennarit, joissa on mustan pintamateriaalin lisäksi myös musta pohja...valkoinen pohjahan on se kaikista huonoin vaihtoehto, jos haluaa tennareiden pysyvän siistin näköisinä.

Tilasin tennarit netistä www.vagabond.com.

Toivottavasti näillä on kevyt kulkea:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti