23. maaliskuuta 2011

Kevään merkkejä

Todella ihmeellistä...alkuviikko on ollut jotenkin väsyttävä...töissä on ollut kiirettä ja kalenteri täyttyy ääriään myöten. Oikeastaan tilanne alkaa olla aika normaali, se vaan tuntuu raskaalta, koska kevään on saanut ottaa vähän rennommin. Päälle pukkaa myös yrittäjyyden inhotus tilinpäätös ja muut vastaavat paperityöt, joista olen ihan pihalla. No, nopeasti sitä taas tottuu kiireisempään työrytmiin ja paperisodankin varmasti oppii, kun vaan harjoittelee. En vaan oikein tykkää jutuista, joita en osaa hyvin. 


Piristystäkin on kyllä ollut tarjolla...aurinko on paistanut, lumi sulaa nopeasti ja ensimmäinen leppäkerttukin on jo nähty! Varmoja merkkejä keväästä on myös se, että kumisaappaille on tullut käyttöä lumen sulamisen myötä. Kevättakinkin jo kaivoin kaapista ja kevään uudet tennarit on surffattu netistä...Vagabondia olisi näillä näkymin luvassa.

Keltaisia saappaita oli hankala saada...viime keväänä kärkyin niitä joka kauppareissulla ja viimein odotus palkittiin. Jos haluaa keltaiset, niin sitten on saatava KELTAISET!

Töiden jälkeen kävin haukkaamassa raitista ilmaa terassilla piristävän kahvikupposen kanssa. Yritin imeä auringosta virtaa:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti