27. maaliskuuta 2011

Kuusen juurella

Aamun ulkoilun aikana lapioitiin lunta verstaan terassilta ja lumen alta löytyi paljon neidin ulkoleluja, jotka olivat joutuneet syksyllä ensilumen yllättämiksi. Pikku-neiti otti verstaasta jakkaran, piti sitä pöytänä ja keitteli meille vanhemmille kahvia ja teki kakkua. Aika kiva kesäkeittiö fiilis tuli:) Aurinkokin paistoi!


Neiti auttoi isiä pihan hiekottamisessa ja minä sain keskittyä kuistin siistimiseen. Saatiin taas paljon ideoita tulevaisuuden ajanviettoon...verstaan terassia voisi kunnostuksen yhteydessä vähän laajentaa, jotta siihen saisi vaikka pienen penkin kesän aamukahvitteluun. Talon terassille nimittäin paistaa aurinko vasta puolen päivän jälkeen ilta-aurinkoon saakka. Myös kuistin kunnostus tulee joskus ajankohtaiseksi ja siinä yhteydessä voisi kuistin väritystäkin vähän vaihtaa...päässä raksuttaa suunnitelmat taukoamatta:) Ulkoilun päätteeksi käytiin vielä etupihan kuusen alla ihmettelemässä ja ihastelemassa sen oksistoa.


Nähtiin pihalla jänis, aamulenkillä taisi olla...jonkun rundin se oli aikaisemminkin vetänyt jäljistä päätelleen:)

Meidän etupihalla on järjettömän iso kuusi. Se näkyy jopa talon harjan yli pihalle.
Kuusen oksisto on todella tiheä ja ollaan käyty usein kuusen alla sitä ihmettelemässä. Kaikista kiehtovin se on silloin kun tuulee...oksat heiluvat tuulen tahtiin niin, kuin niillä olisi oma tahto. 
Tässä vielä kuva näistä viikon takaisista tulppaaneista...ne ovat vielä viimeisimmilläänkin herkän kauniita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti