24. maaliskuuta 2011

Kevään PÄÄasuste

Sain jostain päähäni, että tarvitsen tänä keväänä uudet aurinkolasit. Vanhat, jotka siis vielä ihan hyvin toimivat, on hankittu noin viisi vuotta sitten. Vanhat on aika sporttiset ja kaipasinkin jotain vähän klassisempaa. Sovitin kahden optikkoliikkeen melko pienet aurinkolasivalikoimat läpi ja yhdet vain olivat ylitse muiden. Diorit nyt sitten tarttuivat mukaan...ei ehkä halvimmasta päästä, mutta laadukkaat aurinkolasit kestävät oikeasti vuosia. 

Lasit ja kotelo on pakattu kauniiseen harmaaseen pahvirasiaan. 

Laseissa on hauska väritys...mikähän väri tämä nyt olisi...oliskohan joku purppuran sävy?
Lasit ovat kaksiväriset...muitakin väriyhdistelmiä oli tarjolla, mutta tämä oli mielestäni paras.
Lasit omistajansa päässä. Koko on vähän pienempi, mitä tämän vuoden trendi ymmärtääkseni on.

4 kommenttia:

 1. Voi siunakko sentäs! Sää oles niin kauhjan fiini! Noitte klasie kans ei voikkaa mittää junttivaatteit sit pistää. Mut ei sul semmosii taira ollakkaa.

  VastaaPoista
 2. Juu juu, oiku mua oikke nauratta tää su kommenttis:) Joo siis mulla on nyt niitä junttivaatteita varten ne vanhat sporttisemmat lasit. Ja toisaalta, jos on junttivaatteet, niin lasitkin voi olla ihan minkälaiset tahansa...vai osaatko määritellä minkälaiset olisi junttivaatteisiin sopivat aurinkolasit? Nii-in, ihan minkälaiset tahansa;)

  VastaaPoista
 3. Pittääks munki sit oikke murtteel kirjottama.Ei oikke onnistu,paremp vaa koittaa olla vähä fiinimpi.Hienot on lasit,sopii hyvin. Kivan väriset,sopii monien kesäisten vaatteiden kanssa.Kevättä odotellaan vaikka tänäänkin tuli lunta taivaan täydeltä.

  VastaaPoista
 4. Lasit on kyllä aivan ihanat. Pidin niitä koko päivän tilanteen salliessa...aurinkokin välillä paistoi lumipyryjen välissä:)

  VastaaPoista